Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fantezi Spor Oyunu Blood Bowl 3'ün Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Cyanide Studio tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanacak olan fantezi spor oyunu Blood Bowl III'ün çıkış tarihi açıklandı. Spor temasına farklı bir yapı getirmeyi hedefleyen bu yapım 23 Şubat 2023 tarihinde PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Oyun ayrıca daha sonraki bir tarihte Switch konsollarına gelecek. 
 
Blood Bowl III oyunculara neler vadediyor? 
 
 
 
Amerikan futbol temasını benimseyen fantezi spor oyunu Blood Bowl III, oyuncuları vahşi bir sahaya sürüklüyor. Bu sahada oyuncular rakip oyunculara standart bir şekilde omuz atıp düşürmekten öte daha da vahşileşiyor ve bir nevi amerikan güreşi temasını da bizlere sunuyor.
 
Oyunda farklı farklı ırklar bulunuyor. 12 farklı ırk yer alan bu oyunda her bir ırkın farklı özellikleri bulunuyor. Oyunda birçok spor oyununda olduğu gibi takımımızı kurabiliyor ve amerikan futbolunun temel kuralı olan rakip oyuncuları engelleyebiliyoruz. Oyunda hem takım oyuncularınız hem de rakip oyuncular ölebiliyor ve sahayı terk edebiliyor. Bu da oyuna hem karanlık hem de vahşi bir yapı katıyor.  
 
Oyunda her bir ırk için farklı yapıda tek oyunculu mod bulunuyor. Deneyimsiz oyuncuların deneyim kazanacağı ve zamanla ustalaşacağı bu oyun 23 Şubat tarihinde oyun severlerle buluşuyor.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu spor psp nintendo ds pc xbox 360
Sonic Frontiers için Yeni Fragman Düşman Çeşitliliğini Gösteriyor Nişancı Oyunu Elevator Action Returns S-Tribute, 1 Aralık'ta Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blood Bowl ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız