Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout: New Vegas'tan İki Kısa Oynanış Videosu

 
     Penny Arcade Expo 2010'da katılımcılar çeşitli yapımcıların sunduğu oyun demolarını test şansına erişiyorlar. Obsidian'ın Fallout: New Vegas'ı da bu oynanabilir demolardan biri. Katılımcılar oyunu test ederken biz de kamerayla çekilmiş videolarını izleme şansını buluyoruz.
 
     Fuar alanından çekilmiş bu iki kısa videoda oyunun çatışma sahnelerini görebiliyoruz. Videolar kısa olsa da çatışmaların yine Fallout 3'dekine benzer bir şekilde gerçekleştiği görülüyor. Yine V.A.T.S. (Vault-Tec Assisted Targeting System) ile düşmanın üzerinden çeşitli bölgelerin oranlarını görerek keskin atışlar gerçekleştirebiliyoruz.
 
     Ayrıca yapım ekibinden Jason Bergman, oyunun DLC'lere sahip olacağını onaylayarak yakında bu DLC'leri de duyuracaklarını belirtti. Oyunun videolarına ve ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.












EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC xbox 360 PAX 2010 Oynanış Videosu Gameplay
Gran Turismo 5'in TV Reklamı CoD:Black Ops'un PC Multiplayerindan Yeni Bilgiler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.10.2010 14:56:44

0
Grafik isteyen arkadaşlar gidip Crytek teknoloji demolarını felan izlesinler, oyun oynamalarına gerek yok. Anlamadığı şeylere çamur atmamalı insanlar.

BSC Misafiri

5.9.2010 02:41:57

0
oyunu hiç beğenmeyenler var da.. yüzler filan oldukça kötü evet ama Modlarını yükleyince oyun tamamen değişiyor. Yani oyun dünyasının Firefox'u gibi bu oyun. İstediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. İster fallout3nexus sitesinden indiriyorsunuz isterseniz G.E.C.K kullanarak kendiniz yapıyorsunuz. en çok vakit geçirdiğim oyundur kendisi. 1 numaram benim. ingilizce bilmeyip sadece önüme geleni vuracam ben hesabı yapan kişiler için kötü olabilir. bu arada fallout 3 ü bitiren arkadaşlar project priority görevinde oyun bitmiyor bu ara. suyu temizleyince oyunun bittiğini sanan arkadaşlar aslında suya virüsü injekte ediyorlar ve kötü sonla oyunu bitiriyorlar. oyunun daha oynanmamış kısımlarını bilmeden aa yarım saate bitti diyorlar. fallout 3 game of the year edition olan dlc li paketleri ve indirdiğiniz eklentilerle bu oyun 1 numara.

swordmaster33

5.9.2010 01:09:58

0
çıksa da oynasak artık :) fallout3 ü 4 kez bitirdikten sonra ilaç gibi gelicek bu ...

BSC Misafiri

5.9.2010 00:33:46

0
bencede geri kalmış bir oyun neden bu kadar seviliyorki bi haltada benzemiyor 3.oyununa 2 saat dayanabildim bu kdarmı baştan savma olur bir oyun

hkn_01

5.9.2010 00:28:11

0
@LostPower

LostPower

4.9.2010 21:52:58

0
Böyle satan bir oyun ve seri olarak devam eden bir oyun için oldukça kötü diyebileçegimiz grafiklere ve silah donanımına sahip bir oyun diyebiliriz kısaca...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız