Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout: New Vegas'tan Yepyeni Bilgiler

 
 
 
     Fallout serisininin en yeni üyesi olacak olan New Vegas ile ilgili yeni bilgiler Bethesda Softworks'tan Pete Hines tarafından UsaToday'e açıklandı.
 
     Hines'ın açıklamalarına göre Fallout: New Vegas büyük nükleer felaketten 200 yıl sonra 2280 yılında geçecek ve Fallout 3'ten ise birkaç yıl sonraki olayları konu edinecek.
 
     Pete Hines oyunun başlangıcı ile ile ilgili şu bilgileri verdi. "Karakteriniz vurulmuş ve çöldeki sığ bir mezarda terk edilmiş. Taşıdığınız paket kaybolmuş. Bir robot sizi çıkarıyor ve sizi baştan başa yenileyecek olan Doc Mitchell'a götürüyor.

     Oyunun bu yönünün diğer Fallout oyunlarından farklı olduğunu vurgulayan Hines, serinin diğer oyunlarında Vault sakinlerinden birisini yönettiğimizi söylüyor. Yeni Fallout'ta kaybettiğimiz paketi bulmanın da amaçlarımızdan birisi olduğu da Hines'ın açıklamasında yer alıyor.
 
     New Vegas ile ilgili diğer bir ayrıntı ise serinin diğer oyunlarındaki hissni korunacağı, fakat tamamen yeni bir bakış açısına sahip olacağı.
 
     Hines, açıklamasının devamında Vegas'ın diri ve yoğun bir şehir olduğunu, bir hayalet şehir olmadığını, hala ayakta ve gelişmekte olduğunu söyledi.
 
     Fallout 3'ten herhangi bir karakteri göremeyeceğimiz New Vegas ile ilgili en önemli açıklama ise oyundaki her köşeyi araştırırmanın 100'lerce saat süreceğinin söylemesiydi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC xbox 360 Pete Hines
Fable 3 Co-op Moduna Biraz Daha Işık Tutuldu Sonic the Hedgehog 4'ten Sızan Yeni Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız