Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout Dizisinden Set Görüntüleri Sızdırıldı: Bazı Yapılar Ortaya Çıktı

 
 
Amazon Prime Video hizmetine dahil olacak Fallout dizisinin setinden yeni görüntüler sızdırıldı. Ortaya çıkan görüntüler birkaç yapıyı ve çevreyi gösteriyor. Sosyal medyada dolaşan bu görüntüler sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda Vault Tech logosunu ve Fallout evreninden bir karakterin olduğu varsayılan bir oyuncuyu gösteriyor.
 
Yeni dizinin çekimleri devam ediyor
 
 
 
Amazon Prime Video hizmetinde kullanıcılara sunulacak Fallout dizinini yapımcılığını HBO / Westworld dizisinin arkasındaki yapım şirketi Kilter Films üstleniyor. Diğer taraftan dizinin ilk bölümünü Westworld'ün ortak yaratıcısı ve yapımcısı Jonathan Nolan yönetirken, Captain Marvel ve Tomb Raider 2018 filmlerinin ortak yazarı Geneva Robertson-Dworet ve Silicon Valley yardımcı yapımcısı Graham Wagner de dizi sorumlusu olarak görev alıyor.
 
Fallout dizisi ilk olarak Bethesda tarafından Temmuz 2020'de duyuruldu. O dönem Amazon ve Kilter Films ile iş birliği yapmayı planladıklarını aktardı. Şu anda planladıkları gibi ortaklık sürüyor.
 
Oyuncular tarafından sevilen Fallout serisi şu anda TV dizisi olarak yer bulmaya hazırlanıyor. Hayranlar elbette bu kapsamda oyunun dünyasının en iyi şekilde uyarlanmasını bekliyor. 
 
İşte görüntüler 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
Elder Scrolls 4: Oblivion Remake Yolda Olabilir: İşte İlk Detaylar Koei Tecmo'nun Oyunu Wo Long: Fallen Dynasty için Yeni Yol Haritası Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Asd1234dsq

1.8.2023 19:36:34

+1
Dizi playsation exculisive olmali, yeni playstation 5 aldim

BSC Misafiri

1.8.2023 11:28:26

+2
Anormal boyutta sjw olmazsa izleyebilirim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız