Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 76'nın NPC'leri Ölen Oyuncuların Silahlarını Çalıyor

 
Wastelanders güncellemesiyle birlikte Fallout 76'ya NPC'ler eklendi fakat bu NPC'ler hırsızlık gibi kötü davranışlar sergileyebiliyor.
 
Birden fazla kullanıcının raporuna göre, eğer Riding Shotgun ve Radiation Rumble gibi etkinliklerde ölürseniz NPC en iyi silahınızı alabiliyor. Tekrar canlandığınızda ise tüm mermileri ile birlikte silahınızın kaybolmuş olduğunu görüyorsunuz. NPC'yi bulduğunuzda da silahı geri vermiyor. 
 
Bu bir oyun özelliği değil, bir bug. Bethesda Softworks durumu araştırdıklarını söylüyor. Çözülene kadar etkinliklere en iyi silahınızı getirmek istemeyebilirsiniz.

Dani Garcia tarafından paylaşılan videoda oyuncunun 1:00'da öldüğünü ve tekrar canlandığında silahının kaybolduğunu görebilirsiniz. 2:25'da ise aynı silah Marion Copeland adlı NPC'nin ellerinde.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
Humble Bundle ‘Square Enix Collective’ Paketi PAX West 2020 Etkinliğinin Eylül Ayında Düzenlenmesi Planlanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.4.2020 12:35:11

0
Bu özellik Gothic serisinde vardı. NPC'ler sen öldüğünde üzerinde ne var ne yok loot ediyorlardı. Gothic'in çıkış tarihi 2001. Bu bir bug falan değildi yapay zeka öyle programlanmıştı. Gothic zamanının çok ötesinde bir oyundu gerçekten ama niche bir seri olarak kaldı. Belki de öyle olması iyi oldu. Keşke Fallout da niche bir oyun olarak kalsaymış, herifler oyunu maymuna çevirdiler.

Levenbreh

22.4.2020 16:29:56

+1
Adamlar istemeden yaşayan dünya yapmış.

snowtger

22.4.2020 09:23:48

+1
Mümkün hocam. Fallout 4'te de kendimiz için getirip bıraktığımız Power Armor'u yerleşkedeki NPC'ler kafalarına göre giyip dolaşabiliyor çatışma anlarında. Bu da aynı şekilde NPC'nin gördüğü ve kendisininkinden daha iyi teçhizatı alma olayı sanırım.

wassuplaying

22.4.2020 09:14:39

+2
Bunun özel olarak yapılmadan olması mümkün mü? Böyle bug mu olur :)

TheNewAtilla

22.4.2020 08:56:49

0
Ben buna gülerim ahahhahahha ilahi bethesda
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız