Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 76 için Night of the Moth Güncellemesi Yayınlandı

 
Fallout 76 için ücretsiz ve şimdi oynanabilir olan Night of the Moth güncellemesi, sezonluk “Mothman Equinox” etkinliğini ve oynanış kalitesini arttıran çok çeşitli iyileştirmelerini getiriyor. Mothman Cult'un yeni bir mezhebi olan The Enlightened'a yardım edin ve benzersiz kıyafetler ve görünümler gibi Mothman Cult temalı ödüller için Appalachia aracılığıyla rakip Cultist High Priest'leri avlayın.
 
The Mothman Equinox
 
 

Beholder Clarence Appalachia'nın Forest bölgesindeki Point Pleasant'ta, Mothman Museum'un tepesinde bekliyor. Onunla konuştuktan sonra, oyuncular birkaç aşamadan geçerek ayrıntılı bir ayine hazırlanırlar. Ayin ateşlerini yakın, rakip tarikat üyelerine karşı durun ve süre bitmeden önce ayinle ilgili diğer görevleri tamamlayın. Ardından Mothman Müzesi'ne dönün ve Wise Mothman'ı çağırın. Wise Mothman ile iletişim kurmak, yeni temalı planlar kazanma şansı verir.

Oynanış Kalitesini Arttıran İyileştirmeler:

The Night of the Moth güncellemesi oynanış kalitesini arttıran birkaç değişiklik de getiriyor:

Yakındaki Cesetlerden Ganimet Toplama– Cesetler üst üste yığılmaya başladığında, her bir düşmanı tek tek incelemek yerine, artık menzil içindeki bu cesetlerden toplu olarak ganimet toplama seçeneği mevcut.
Efsanevi Ganimet Paylaşımı – Efsanevi bir yaratığın görüş alanı içerisinde öldüğünü gören ve bir takımın parçası olmayan Vault sakinleri, birkaç efsanevi eşya için gövdeden ganimet toplayabilirler.

Takım XP Paylaşımı – XP'nin sayılması için oyuncular artık bir arkadaşıyla birlikteyken düşmanları işaretlemek zorunda değil. Bir takım arkadaşının alt ettiği herhangi bir düşman, öldüğünde yaratığın görüş menzili içinde oldukları sürece tüm takıma XP verir.
 
 

Build (İnşa) Menüsü “New” (Yeni) Sekmesi – C.A.M.P. inşa menüsünün "New" (Yeni) sekmesi, bir oyun oturumu sırasında edindiğiniz herhangi bir yeni C.A.M.P. eşya planı ile birlikte Atomic Shop'ta açtığınız yeni C.A.M.P. eşya planlarını da görüntüler.  

Pip-Boy Keyring (Pip-Boy Anahtarlığı)– Oyuncular, envanterlerini karıştırmak yerine, "Misc." sekmesindeki Pip-Boy menüsünü açarken anahtarlarını ayrı anahtarlıkta bulabilirler.
Pip-Boy Menüsü Renk Özelleştirmesi – Yeni bir dizi özelleştirme kaydırıcısını kullanarak Pip-Boy menülerinin tonunu değiştirin.

Her Yerde Cephane– Kutular ve düşman ganimetleri gibi mevcut cephane kaynakları, kuşandığınız herhangi bir silah için az miktarda cephane düşürme şansına sahiptir.
 
Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayın.  
 
Fallout 76  Night of the Moth Güncellemesi Geliştirici Oynanışı
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
İzometrik Aksiyon Oyunu Loot River için Demo Yayınlandı Kristal Piksel’de Son Başvuru Tarihi 15 Aralık'a Uzatıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.12.2021 10:02:14

0
En çok bölgede düşmanlardan yere düşen eşyaları toplu olarak görüp, alabilmemize sevindim harika bir özellik. Yeni başlayacaklarda durmasın yardırsın, 400+ level birine de yanaşın beleşe silah mermi o bu atarlar zaten genele oyuncu kitlesi çok cana yakın..

-Dark Poison-

9.12.2021 16:57:16

0
Oyuna bugune kadar eklenmis bedava icerik ve hikaye yamalarinin hepsinden yararlanabilirsin ama sezonluk etkinlikler,oduller,icerikler sadece o sezon icinde yapilirsa sende kaliyor.Cok da onemli seyler degil onlarda zaten.

clebris

9.12.2021 14:01:44

0
Oyuna başlamak istesem bu zamana kadar gelmiş eklentileri oynayabiliyor muyum? Yoksa hangi sezon varsa onu mu oynatıyor?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız