Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 76 | Mutation Invasion Şimdi Oynanabilir, Tüm Fallout 76 Oyuncuları İçin Ücretsiz

 
 
Fallout 76'nın en yeni güncellemesi Mutation Invasion herkese açık etkinlikleri enfekte ediyor. Mutasyonlu etkinliklerde birbirinden zorlu görevlerle yüzleşin ve büyük ödüller kazanın.
 
Ekibinizi toplayın ve tüm Fallout 76 oyuncularının ücretsiz olarak oynayabileceği Mutation Invasion'da sizi bekleyen zorluklara göğüs gerin. Güncelleme ayrıca 12. Sezon: Rip Daring and the Cryptid Hunt'ın yanı sıra Daily Op iyileştirmelerini ve çok daha fazlasını beraberinde getiriyor.
 
Mutation Invasion fragmanını izleyin: 
 
 
 
Mutasyonlu Herkese Açık Etkinlikler

Mutasyon denilen garip evrimsel güçlendirmeler düşmanları daha da ölümcül kılar. Her saat başı bir mutasyonlu herkese açık etkinlik belirir. Özel bir simge bu etkinliğin mutasyonlu olduğunu gösterir ve saatin kalan süresi boyunca sıradan herkese açık etkinlikler belirmeye devam eder. Mutasyonlu herkese açık etkinlikler şu gibi etkileri içerir:
 
- Active Camouflage: Düşmanlar saldırıya uğrayana dek görünmez olur.  
- Volatile: Düşmanlar öldüklerinde patlar
- Reflective Skin: Düşmanlara verilen hasar size geri yansır.
 
Mutasyonlar herkese açık etkinlikleri zorlaştırıyor ama görevleri sağ atlatmanın ödülleri de başka. Mutasyonlu herkese açık etkinlikleri tamamlayan oyuncular XP, efsanevi eşya, Treasury Note veya bazı nadir ganimetler barındırabilen Mutated Package kazanacak. Bir Fallout 1st üyesiyle beraber mutasyonlu herkese açık etkinlik tamamlayarak üye olsanız da olmasanız da ek ödüller kazanın! 

Daily Op İyileştirmeleri
 
 

Daily Op galerisinde yeni bir tehdit belirdi. Uzaylılar yıldızların ötesinden gelip Daily Op'lara yerleşmiş! Yeni Daily Op mekânları Capitol Building, Garrahan Mining Headquarters ve Morgantown High School'un altını üstüne getirin. Ekibinizle günün kahramanları olabilecek misiniz?

12. Sezon Başlıyor: RIP DARING AND THE CRYPTID HUNT

Nihayet Fallout 76'da yepyeni bir sezon başlıyor! Yakalanması en zor avın, yani Rip Daring and the Cryptid Hunt'ın peşindeki maceraperest avcıya 12. Sezon boyunca bu tehlikeli yolculukta eşlik edin. Oyunu oynadıkça S.C.O.R.E. kazanıp bununla rütbenizi arttırın ve yeni ödüller açın. Bu ödüllere kullanılabilir eşyalar, para birimleri ve kozmetik içerikler dahil.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
Xbox Live Gold Mart ayı ücretsiz oyunları açıklandı Hitman geliştiricisi IO Interactive çevrimiçi rol yapma oyunu geliştiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız