Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 76 – 2021 Yol Haritası

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Bethesda Game Studios, Fallout 76 için 2021 yol haritasını duyurdu.

Fallout 76 büyümeye ve gelişmeye devam ederken, 2021 yepyeni oynanış yolları vaat ediyor.
 
İlkbahar

İlkbahar güncellemesiyle silahlarınızı kuşanın! S.P.E.C.I.A.L. loadout'ları, C.A.M.P. hücreleri, Mannequin'ler ve yepyeni Daily Ops genişletmesi karşınızda. Yeni özelliklere derinlemesine bir bakış için Inside the Vault makalesine göz atabilirsiniz. Bethesda.net başlatıcısı üzerinden Fallout 76'ya sahip olan oyuncular, tüm bu yeni özellikleri ve fazlasını güncel PTS sürümümüzde şimdi deneyebilir. Ayrıca, bu güncellemeyle Armor Ace de geri dönüyor. Hem de bu sefer Commissioner Chaos ve Yukon Five'a karşı şiddetli bir savaş içerisinde! 4. sezon, Puan Tablosu'na kozmetik içeriklerden tüketim eşyalarına kadar yepyeni ödüller getiriyor.
 
Yaz

Geçen sene, Brotherhood of Steel'in Appalachia'ya gelişiyle birlikte oyuncular rütbeler arası karışıklıklara şahit oldu ve yollarında yeni engeller keşfetti. Steel Reign, Brotherhood'un hikâyesini devam ettiriyor ve yepyeni görevler, mekânlar ve güçlü yeni ödüller getiriyor. Kimin tarafında olacaksınız? Seçimleriniz Çorak Topraklar'ı değiştirecek. Bu yaz, oyuncuların kendilerine özgü efsanevi eşyalar üretebilmelerini sağlayan efsanevi modüller de geliyor. Oyun tarzınızı mükemmelleştirmek için size en uygun eşyaları üretin.
 
Sonbahar

Değişim rüzgârları ve bununla birlikte Özel Dünyalar'ın evrimi de geliyor! Ayrıca, oyunculara daha fazla oynanış yolu sunmak için Daily Ops'a yeni bir genişletme getiriyoruz.
 
Kış

Bu kış, dört yıldızlı efsanevi silahlar ve zırhlar ile çokça talep edilen C.A.M.P. Pet'lerinin gelişini müjdeliyor! Dünya dışı bir etkinlikte yeni tehlikelerle yüzleşin. Yepyeni Topluluk Görevi: Invaders from Beyond'da, tüm sunuculardaki oyuncular bir araya gelerek görevleri tamamlayacak, zorlu yeni düşmanlarla yüzleşecek ve yıldızlararası ödüller kazanacak. The Cultists of Appalachia, yepyeni sezon etkinliği The Ritual'da uğursuz bir işin peşinde! Point Pleasant'daki tarikatçıların heyecan verici ve tehlikeli bir ritüel hazırlamalarına yardım edin, karşılığında size eşsiz ödüller sunacaklar.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
Pikmin Mobil Uygulaması Yürümeyi Daha Eğlenceli Hale Getirecek Bloomberg: Yeni Switch Modeli DLSS Destekleyecek

BSC Misafiri

24.3.2021 14:55:20

0
Parası ile (caps) efsanevi yetenek alıp silaha eşleme olmadıkça 4 değil 6 yıldızlı efsanevi silah olsa neye yarar :) 30 küsür 3 yıldızlı silah açtım 1-2 tanesi işe yarar geri kalanın hemen hemen hepsi çöptü.. BoS hikayesi de bitsin zaten aşırı dandikti 2-3 kişi üzerinde ilerleyen hikaye, neyini uzatacaklar :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız