Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 76 Live Action Fragman

 
 
Bethesda, Fallout 76 için live-action bir fragman yayınladı.

Oyunun Bethesda Softworks tarafından paylaşılan tanıtım yazısı:
 

Skyrim ve Fallout 4 oyunlarının ödüllü yapımcısı Bethesda Game Studios, hayatta kalan her insanın gerçek bir kişi olduğu, serinin öncesini anlatan çevrimiçi oyun Fallout 76'yı sizlere sunuyor. Hayatta kalmak için birlikte çalışın veya tek başınıza mücadele edin. Nükleer yıkım tehdidi altındaki efsanevi Fallout evreninde şimdiye kadar yaratılmış en büyük, en dinamik dünyayı deneyimleyeceksiniz.
 
Yüzeye ayak basın! – Bethesda Game Studious'un destansı açık dünya RPG oyunlarına sonunda çok oyunculu mod geliyor. S.P.E.C.I.A.L. sistemiyle karakterinizi oluşturun, içerisinde yüzlerce mekan bulunan yeni ve yabani çorak topraklarda kendi yolunuzu şekillendirin. İster tek başınıza, ister arkadaşlarla yolculuk edin. Yeni ve eşsiz bir Fallout macerası sizi bekliyor.
 
Splendorland Dağı! – Yeni grafikler, aydınlatma ve peyzaj teknolojisi, altı farklı West Virginia bölgesini hayata getiriyor. Appalachia ormanlarından Cranberry Bog'daki zehirli kıpkırmızı geniş alanlara kadar her bölge kendi risklerini ve ödüllerini sunuyor. Post-nükleer Amerika hiç bu kadar güzel görünmemişti!
 
Yeni Bir Amerikan Rüyası! – Dünyanın her yerinde bir şeyler inşa etmek ve alet yapmak için tamamen yeni İnşaat ve Montaj Mobil Platformu'nu (C.A.M.P.) kullanın. C.A.M.P. size çokça ihtiyaç duyulan barınakları, malzemeleri ve güvenliği sağlayacaktır. Hayatta kalan diğer kişilerle eşya ticareti yapmak için dükkan bile kurabilirsiniz. Ama dikkat edin, herkes o kadar misafirperver olmayacaktır.

Atom'un Gücü! – İster tek başınıza, ister sağ kalan dostlarınızla birlikte en önemli silah olan Nükleer Füzelere erişimin kilidini açın. Bu yıkımın sonucunda nadir ve değerli kaynaklara sahip yüksek düzeyli bölgeler de oluşmaktadır. Atomun gücünü koruyacak mısınız, yoksa onu kullanacak mısınız? Seçim sizin.

Fallout 76, 14 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (29 Ekim - 2 Kasım) A Way Out Türkçe Yama Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Johnny Silverhand

3.11.2018 19:09:56

0
İlk çıktığında mutlu olduğum ancak sonrasında fanboy olarak değil de mantıklı düşünen bir insan olarak aşırı gereksiz olduğunun kanısına vardım. Güzelim Fallout'u hiç ettinizz Bethesda Game Studios. Umarım aynısını yeni oyun Starfield ve TES için de yapmazsınız.

iamburak

29.10.2018 18:15:45

+3
İnşallah satmaz bu oyun da bir daha girmezler böyle bir işe

BSC Misafiri

29.10.2018 15:44:14

+2
Bethesda'nın elinde mundar oldum güzelim oyun.

m.A.A.d city

29.10.2018 15:19:27

+2
Fallout 4 bile şu oyunun yanında başyapıt gibi duruyor.

BSC Misafiri

29.10.2018 15:09:18

0
bence iyi bir dizi olur

Watton1

29.10.2018 12:59:07

0
Şu oyun şunlardan https://www.youtube.com/watch?v=8RIfDYdzNIk https://www.youtube.com/watch?v=J4D-x2jSLmA şuna geldi ya ne diyeyim anlamadım.Şu karizmayı 2-3 bebe çekmek harcıyorsunuz yazık vallaha yazık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız