Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4 ve Skyrim'in Xbox One X Güncellemeleri Yakında


     Xbox One X'in çıkmasıyla birlikte konsolda yer alan pek çok oyun ya hemen güncelleme aldı ya da bir süre sonra güncellemelerine kavuştu. Şimdi de Xbox One X güncellemesi alması beklenen iki Bethesda oyunu yayınlanan resmi listeye göre yakın zamanda güncellemelerine kavuşacaklar.

     Bethesda cephesinden daha önce The Evil Within 2, Wolfenstein 2: The New Colossus, The Elder Scrolls Online ve Dishonored 2 gibi oyunlar Xbox One X desteği almıştı. Ayrıca güncellemeyle birlikte gelecek özellikler de şu şekilde olacak:

     Fallout 4 için 4K dinamik çözünürlük, ağaçlar, yeşillikler, objeler ve yan karakterler için iyileştirilmiş çizim mesafesi, God Ray efekti. Skyrim Special Edition içinse 4K dinamik çözünürlük desteği. Henüz net bir çıkış tarihi olmayan güncellemelerin yakın bir süreçte çıkış yapması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gearnuke Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Cuphead Arcade Makinelerde Olsa Nasıl Olurdu? Pokemon Go'nun Dünya Çapındaki Meydan Okumasında 3 Milyar Pokemon Yakalandı

Johnny Silverhand

27.11.2017 22:28:14

0
Bethesda’nın şuan iki para kaynağı bu oyunlar. Hele Creation Club zımbırtısından sonra tes vi falan çıkarmayacaklar gibi gözüküyor hala skyrimle uğraşıyorlarsa bitmemiş işleri.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız