Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4: Wasteland Workshop DLC'sinin Çıkış Tarihi ve Videosu


    Fallout 4'ün ikinci indirilebilir içeriği Wasteland Workshop'ın çıkış tarihi 12 Nisan olarak açıklandı. Playstation 4, Xbox One ve PC için piyasaya çıkacak olan bu içerik 4.99 dolardan satılacak.
 
   Raider'lardan Deathclaw'lara kadar çeşitli canlıları kafes tasarlayıp yakalamaya imkan veren bu içerikte yeni yerleşim birimleri tasarlama imkanı da olacak. Aşağıda bu indirilebilir içeriğin videosunu bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
PS4'ün Yarın Yayınlanacak Güncellemesi ile İlgili Bütün Detaylar Smite Konsollarda 60 FPS Oluyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

WHITE_Wolf

6.4.2016 19:01:33

0
Zaten modlar aldı yürüdü hocam ben sağlam bir hikaye modu bekliyorum bethesdanın yaptığından daha iyidir en azından.

White Death

6.4.2016 17:59:09

0
Creation kitin neden çıkmadığı anlaşıldı çıksaydı bu dlcyi kimse olmaz modlarla yapılırdı bunlar.

BSC Misafiri

6.4.2016 10:04:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL Fallout ne hale getirdin bethesda helal olsun adınıda değiştir fallcraft 4 yap bari zaten minecraft oynamak isteyen gider oynar sırf onun oyuncularınıda çekeyim diye saçma sapan işlere girdin fallout un mantığında yerleşik hayat yokki kendi binalarımızı yapalım Fallout 4 ün çıkış videosunu izleyin orda çok güzel bir parça çalıyor ismi wanderer(göçebe) şarkıda bile Im the wanderer diyor Bu nasıl çelişki?
Çok haklısın ama şöyle bi olay var. Bunları yani tamamını yapmak isteğine bağlı, opsiyonel. Minuteman abilere bile istersen katılmayabilirsin :)

alike03

5.4.2016 21:52:18

+1
Season Pass'i aldigima pisman oldum Bunlar zaten Modlar ile yapilabilinen seyler. Automatron'da ahim sahim birsey degil. Biraz daha hikaye bazli birsey gelse bari.

otorobot

5.4.2016 21:33:54

+4
Bethesda fallout ruhunu bitirdi. New Vegas Frontier'i bekliyorum artık.

WHITE_Wolf

5.4.2016 19:05:52

+5
Fallout ne hale getirdin bethesda helal olsun adınıda değiştir fallcraft 4 yap bari zaten minecraft oynamak isteyen gider oynar sırf onun oyuncularınıda çekeyim diye saçma sapan işlere girdin fallout un mantığında yerleşik hayat yokki kendi binalarımızı yapalım Fallout 4 ün çıkış videosunu izleyin orda çok güzel bir parça çalıyor ismi wanderer(göçebe) şarkıda bile Im the wanderer diyor Bu nasıl çelişki?

BSC Misafiri

5.4.2016 19:00:23

0
Oooooo! holey be erken çıkıyor güzel olur. Automatron biraz dandik gibiydi ya hadi neyse.. Tesla power armor parçaları hoş duruyor ama o başka :D

BSC Misafiri

5.4.2016 18:58:40

+1
Hepsi bi yana modsuz oyunun orjinal haline toprak yapıp bitki yetiştirme çok iyi olmuş. Gideri var ama daha büyük şeyler bekliyoruz tabi Fallout abiden
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız