Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 3'ün Ünlü DJ'i Three Dog, Fallout 4'te Yer Almayacak


     Fallout 3'teki radyo istasyonlarından Galaxy News Radio'ın DJ'i Three Dog bildiğiniz gibi güzel hikayeleriyle oyunculara eşlik ediyor. Oyuncular tarafından beğenilen bir karakter olan Three Dog'un seslendirmeni 2013 yılında Fallout'a ait yeni bir projede yer alabileceğini dile getirmişti. Ne yazık ki bu ismin Fallout 4'te yer almayacağı kesinleşti.
 
       2013 yılında yaptığı açıklamadan sonra Fallout serisi hakkında konuşmayan seslendirmen Erik Todd Dellums, Bethesda'nın "Fallout 4'ün yıllar süren seslendirme aşaması tamamlandı!" mesajı üzerine oldukça şaşırdığını dile getiriyor. Three Dog'a ses veren sanatçı Bethesda'nın ona ulaşmasını beklediğini söylüyor.
 
       Bethesda seslendirme sürecinin bittiğini söylese de Dellums, şimdilik Fallout 4'ün çıkışını beklediğini ve Bethesda'dan gelecek her türlü teklife açık olduğunu belirtiyor. Bu noktada pek çok oyuncunun Dellums'a "Mod ile Fallout 4'e gelmeyi düşünür müsün?" sorusunu sorduğunu belirtelim. Şimdilik sanatçı bu teklif hakkında bir şey söylemese de ileride Fallout 4 için Three Dog modunun gerçek olabileceğini söyleyelim. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
Ağustos Ayında En Çok İndirilen PlayStation Oyunları Final Fantasy V, PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Boone

12.9.2015 19:21:55

0
Olmasın bencede. Three Dog fallout 3'e özel kalmalı. Washington da geçen yeni bir oyun yaparlarsa ilk sırada olması gerekir ama Boston da olması saçma olur :D

L.A. Ezio

11.9.2015 16:44:56

0
bu adam çok iyi seslendiriyordu , eğlenceliydi dinlemek , ama çok az cümle konuşturttuklarından radyoda duymaktan bıkmıştım, umarım oyunda daha çok radyo müziği ve konuşmaları koyarlar

kodeiNN

11.9.2015 12:14:58

0
radyo zaten zor çekiyodu washingtonun çevresinden boston a kadar nasıl gidecek

Biyonik Kumanda

10.9.2015 23:58:04

0
Bu adam Skyrim'de Nazir'i seslendiriyordu. Dark Brotherhood'daki Redguard olan adam. Güzel seslendirme yapar da Fallout 4'te yer alırsa hikaye için faydalı olmaz. Boston'da GNRadio'nun bulunması saçma olur çünkü Brotherhood of Steel aynı değil. Oyun içi görsellere bakılırsa GNN diye bir radyo kuruluşu olacak oyunda.

Fuusrodah

10.9.2015 21:20:19

0
Çoğunluk bananik diyebilir ama benim için kötü haber. Demek oluyor ki radyolardan beklentiyi azaltmak gerek.

StrangerLovely

10.9.2015 21:19:22

0
Mr. New Vegas yoksa protesto olarak radyo dinlemem :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız