Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout, 25. Yılını Kutluyor: Ay Boyunca Çok Sayıda Etkinlik!

 
 
Ekim ayında Fallout serisinin 25. yıldönümünü kutluyor olacağımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz! Ay boyunca tüm seriyi kapsayan çok sayıda etkinlik ve geliştiricilerin geçmişe dönük yorumlarıyla bu meşhur serinin geçmiş yirmi beş yılına bakarken bize katılın. Etkinliklerden bazıları şunlar:
 
- Fallout 76 ücretsiz haftası
- Yeni Fallout Shelter görevleri
- Dev indirimler
- Hediyeler
- Ve çok daha fazlası!
 
Ekimin her haftası, hayranlar fallout25th.com adresini ziyaret ederek o haftanın kutlamaları için ne planladığımızı görebilir.  
 
Yıldönümü ayında oyuncuları başka nelerin beklediğini görmek için okumaya devam edin.
 
FALLOUT 76 ÜCRETSİZ HAFTASI

Henüz Fallout 76'nın dünyasına dalmadınız mı? Fallout 76'nın 10 Ekim'de sonlanacak olan ücretsiz haftasında nükleer savaş sonrası Appalachia'yı arkadaşlarınızla keşfedin. Ayrıca Fallout 76, ücretsiz haftası boyunca indirimde olacak, böylece indirimle beraber hiçbir ilerleme kaybetmeden oynamaya devam edebileceksiniz.

FALLOUT SHELTER'A YENİ BİR GÜNCELLEME GELİYOR!

Dört senenin ardından Fallout Shelter'a yeni içerik ekliyoruz! Yeni düşmanlar içeren bu yeni görev zincirinde yeni sakinler toplayın, sığınağınızı yeni kutlama odası temasıyla süsleyin ve yeni silahları kuşanarak uzaylı tehdidine göğüs gerin. Güncelleme önümüzdeki hafta çıktığında daha fazlasını göstereceğiz, takipte kalın!

FALLOUT SERİSİ İNDİRİMİYLE TASARRUF EDİN

Fallout evreninde yeni misiniz? Veya serinin uzun süredir hayranısınız ve koleksiyonunuzdaki eksikleri tamamlamak mı istiyorsunuz? Tüm Fallout serisine yönelik büyük indirimlerimiz sizi bekliyor! Steam oyuncuları, yıldönümü indiriminden 18 Ekim'e kadar faydalanabilir. Xbox ve PlayStation indirimleriyse 12 Ekim'de sona eriyor.

Fallout'un 25. yıldönümü aktiviteleri ve etkinliklerindeki son güncellemeler için www.fallout25th.com adresini ziyaret edin.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout Interplay Black Isle PC post-apokaliptik
League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası Ön Eleme 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! ESL Pro Lig Sezon 16'nın Şampiyonu Vitality Oldu!

BSC Misafiri

3.10.2022 20:42:07

0
NCK: İki şey bekliyorum, onlar da modlar: Fallout 4: New Vegas, çok güzel görünüyor, https://www.youtube.com/watch?v=mqCb5iQqr6s bir de geçenlerde gördüğüm Fallout London biraz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız