Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Falcon and the Winter Soldier'ın Çekimlerine Ara Verildi; Mark Ruffalo, She-Hulk Dizisine Katıldı

Disney+'ta yayınlanacak Marvel dizilerinden yeni haberler paylaşıldı. Haberler; Loki, She-Hulk ve The Falcon and The Winter Soldier'dan.
 
 
The Falcon and The Winter Soldier'ın Prag'da devam eden çekimlerine, Korona virüsü sebebiyle ara verildi. Çekimlerin çoğu Atlanta'daydı ancak sadece 1 haftalığına Prag'a gidilmişti. Çekimler bitmeden, ekibin Atlanta'ya dönmesi söylendi. Çekimlerin daha sonra bitirilip bitirilmeyeceği belli değil. Yayın tarihi ile ilgili de herhangi bir ertelenme haberi paylaşılmadı. Dizi hala Ağustos ayında yayınlanacak.
 
 
Disney+ için yapılan bir diğer dizi She-Hulk'ın da oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. The Avengers filmlerinden tanıdığımız, Hulk karakterini canlandıran Mark Ruffalo, She-Hulk'ın kadrosuna katıldı. Dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. 
 
 
Son haber ise Loki dizisinden. Loki dizisinin kadrosuna Star Wars ve Gosford Park gibi yapımlardan tanınan Richard E. Grant katıldı. Loki'nin dizisi ise 2021 yılında yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN Film ve Dizi Haberleri Falcon and Winter Soldier yayın tarihi ilk video oyuncular disney+ loki dizisi loki marvel ne zaman konusu she hulk yeni oyuncular
Doğaüstü RPG Stygian: Reign of the Old Ones'a Türkçe Altyazı Seçeneği Eklendi Monument Valley Geliştiricisinin Antika Restorasyon Oyunu Assemble with Care Bu Ay PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız