Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Facebook'da FPS mi... Neden Olmasın?

 
Milyonlarca Facebook kullanıcısı oyunseveri mutlu edecek bir haber ile karşı karşıyayız. 3G Studios adlı oyun şirketi, Brave Arms adında 3D bir FPS oyununu Facebook'a çıkaracağını duyurdu. Firmanın tabiriyle "social shooter" kategorisinde oldukları belirtilen Brave Arms'ın Mart ayında çıkacağı duyuruldu.
 
Brave Arms, oyuncuları birincil şahıs perspektiften Team Fortress 2 tarzı çizgi-roman gibi modellenmiş bir dünyaya götürüyor. Şimdilik sadece Deathmatch modunda yani "önünüze geleni  vurun" şeklinde ilerleyeceği belirtilen oyunun büyük bir rağbet göreceği bekleniyor.  

Ancak bunun bir sosyal network sitesinde nasıl oynanabileceği konusunda pek bir bilgi verilmiyor. Tahminen oyunun sitesinden "kurulumu" indirilip bilgisayara kurulacak ve Facebook'daki uygulamadan oyuna girişin sağlanacağı düşünülüyor. Daha fazla bilgiyi yakında sizlerle paylaşmaya gayret göstereceğiz.
 
Mafia Wars veya Farmville gibi popüler Facebook oyunlarına çok sıkı bir rakip gelecek gibi görünüyor. Oyunun şu anda resmi sitesine girip bir isim elde edebilir ve yakında çıkacak olan Beta'ya hazır olabilirsiniz. Ayrıca oyunun Facebook'daki resmi sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps brave arms facebook
Ve Nihayet L.A. Noire'ın İlk Bilgileri FF13'ün Batı Versiyonuna İlk İnceleme

calyente

8.2.2010 15:37:26

0
Online oyunlar artık Facebook'a taşınıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brave Arms
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız