Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fable Anniversary'de Mod Desteği Bulunacak


      Fable Anniversary; Fable serisinin ilk oyununu gelişmiş grafikler, Steam başarımları ve yeni kostümler ile tekrar karşımıza çıkarıyor. Oyunun yapımcısı Lionhead Studios'un duyurusuna göre oyunun yeni sürümündeki içerikler bunlarla sınırlı olmayacak.
 
     Lionhead, Fable: Anniversary'de mod desteğinin olacağını duyurdu. Oyun Unreal Engine 3 editörü ile birlikte gelecek. Yani yapımcı Craig Oman'ın dediği gibi geliştirici ekibin yapabildiği her şeyi oyuncular da yapabilecek. Ne yazık ki bu mod desteği oyuna görevler ve karakterler gibi yeni içerik eklememize izin vermeyecek. Yapımcı ekip bunun üzerinden de çalıştıklarını ve oyun çıktından sonra böyle bir desteğin gelebileceğini söyledi. Anlaşılan Fable Anniversary'de de çeşitli modlarla karşılacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
fable fable 2 fable 3 fable hd xbox xbox 360 aksiyon rpg lionhead studios microsoft
Don't Starve Together'ın Kapalı Beta Süreci için Oyuncu Alımları Başladı Alien: Isolation için Kısa Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

ungalath

12.9.2014 16:37:34

0
Mod desteği önemli tabi.Oyunun oynanabilirlik süresini uzatıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fable Anniversary
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız