Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FRONT MISSION 2: Remake için hikaye fragmanı yayınlandı

 
 
Yayıncı Forever Entertainment ve geliştirici Storm Trident, FRONT MISSION 2: Remake'in hikaye fragmanını yayınladı. FRONT MISSION 2'nin yeniden yapım sürümü Switch için 12 Haziran'da 34,99 dolar karşılığında çıkış yapacak.
 
Klasik taktik oyunu geri dönüyor
 
 
 
Klasik taktik rol yapma oyunu remake sürüm ile beraber geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Temel Front Mission hikayesindeki ikinci oyun ilk kez Japonya dışına çıkmayı bekliyor. FRONT MISSION 2, yoğun stratejiyi derin ve ilgi çekici bir hikaye ile harmanlıyor. Ash, Lisa ve Thomas olarak oynayabileceğimiz oyunda üç karakter arasında geçiş yapabiliyoruz.
 
FRONT MISSION 2'nin Remake sürümü orijinal oyunun hikayesini, stratejik sıra tabanlı dövüşünü ve Wanzer özelleştirme sistemlerini koruyor. Bunun yanına güncellenmiş görseller, yeni özellikler ve geliştirmeler dahil ediyor. 
 
Modern oyun içi efektlerin ve yeni dil desteklerinin yer aldığı remake sürüm bizlere üst düzey bir deneyim sunmayı hedefliyor.
 
FRONT MISSION 2: Remake hikaye fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera FRONT MISSION 2
MSI 2023 Eşleşmeleri Belli Oldu! Piksel grafikli aksiyon macera oyunu Cassette Boy duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FRONT MISSION 2: Remake
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız