Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch 7 Eylül'de Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı Bilibili ve geliştirici TiGames, FIST: Forged in Shadow Torch için altın başarımının yapıldığını duyurdu. Bu da geliştirmenin tamamlandığı ve sunulmaya hazır olduğu anlamına geliyor.
 
Dieselpunk Metroidvania oyunu dünya çapında 7 Eylül'de dijital olarak PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkacak. Fiziksel sürümlerin ise Asya'da 10 Eylül'de ve Japonya'da 23 Eylül'de çıkması bekleniyor. Bir PC sürümünün de Steam üzerinden yayınlanması planlanıyor, ancak henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. 
 
Oyun hakkında 
 
Meşale Şehri’nin hayvanları, altı yıl önce Direniş Savaşı’nda işgalci Robot Lejyonu tarafından yenildiğinden beri eski Direniş savaşçısı tavşan Rayton, ortalarda görünmüyordu. Bir arkadaşının tutuklanmasıyla birlikte dev metal yumruğunu kuşanarak ona baskı uygulayanlara karşı mücadele etmekten başka seçeneği kalmamıştı. Yakında kendisini Lejyonu, Direnişi ve Sıçan Çetesini kapsayan bir komplo girdabının içinde bulacağından bihaberdi. 
 
Steam sayfasına erişmek için buraya tıklayın. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch TiGames metroidvania aksiyon oyunu
Araştırma Macera Oyunu Asatsugutori, PS4 ve Switch için Duyuruldu PS5 Konsol Satışı 10.1 milyonu, PS4 ise 116,4 milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız