Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA eClub World Cup 2019 Grupları Belli Oldu

 
     FIFA'nın düzenlemiş olduğu FIFA eClub World Cup 2019 turnuvasının grupları duyuruldu. Grup aşamasında 16 takım yer alıyor. Türkiye'den bizi temsil edecek olan takım ise Futbolist takım oyuncuları Isopowerr ve Sanchez olacak. Futbolist takımı FIFA eClub World Cup Avrupa Elemeleri'nde yer aldığı B grubunda birinci olmayı başardı ve turnuvaya katılma hakkı kazandı. 16 takımın mücadele edeceği turnuva grup aşaması ile başlayacak. Futbolist, FIFA eClub World Cup 2019'da ise C grubunda mücadele edecek.
 
FIFA eClub World Cup 2019 turnuvasında yer alan takımlar;
Brøndby IF, Wolverhampton Wanderers FC, Manchester City eSports, Prime NINJA, No Fuchs Given eSports, Imperial, FaZe Clan, Tricked Esports, VfL Bochum 1848, Futbolist, Team Vitality, Dijon FCO, AFC Ajax, AlNassr FC, KiNG eSports, ECV Esports 
 
Gruplar 
 

  
     FIFA eClub World Cup 2019, 9-10 Şubat tarihleri arasında İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenecek. Turnuvanın ödül havuzu 100 bin dolar olarak duyuruldu. Futbolist'e başarılar dileriz!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 19 FIFA EA Sports FIFA Şampiyonlar Ligi
Kingdom Come: Deliverance ‘Band of Bastards’ DLC'si 5 Şubat'ta Çıkacak Metro Exodus Denuvo ile Korunacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 19 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız