Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 18'in PC'deki İlk Güncellemesi Kalecileri Hedefliyor

 
     FIFA 18'i PC'de dijital olarak satın alan oyuncular oyunun çıkışında Origin'deki problem nedeniyle indirme sorunlarıyla karşılaşmıştı ve düzelmesi için beklemişlerdi. Bu sorun düzeltildikten sonra PC için ilk güncelleme geldi.
 
     Güncelleme ile birlikte atılan şutların hedefi bulma oranı düşürüldü. Aynı zamanda Ultimate Team özelliklerine de bazı eklemeler yapılmış ama güncellemenin ana hedeflerinden biri kaleciler oldu. 
 
     Oyundaki kalecilerin bazı durumlarda verdiği tepkilerde düzeltmeye gidilmiş. Amatör ve yarı pro oyun zorluğu da arttırılmış. Artık attığınız şutlar kaleyi biraz daha zor bulurken, kaleciler daha iyi tepki veriyor olacak. Güncellemenin tüm listesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
EA Sports FIFA 18
Profesyonel UFC Dövüşçüsü Johnson, Conor McGregor'a Meydan Okudu; Ama PUBG'de! Gölge Oyunu Projection: Firts Light İçin Duyuru Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gopgop

3.10.2017 22:47:52

+1
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
umarım bir daha şöyle bir şey yaşamam sinir krizi gecircektim

gamer-x

3.10.2017 20:59:29

0
Kaleci varmıydı oyunda :)

Wayward Son

3.10.2017 20:36:17

0
Güncelleme kaleciler açısından faydalı olmuş. Efsanevi zorlukta 9-10 tane atamıyorsunuz artık (en azından yaptığım son iki maça göre öyle). Ancak daha düzelecek şeyler var.

BSC Misafiri

3.10.2017 19:13:49

0
Son gelen güncelleme ile kariyer modundaki animasyon son dk ları da düzeldi, daha hızlı ve alakasız değil artık + grafik olarak aşırı boğuk soluk renkler bir nebze azaldı.. Ama işin özeti FIFA 17 oyuncularına ter ekle, transferleri güncelle, sal suyu gelsin Asım..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 18 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız