Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF XIV'ün Yeni Hâli Bu Video ve Görsellerde

 
    Final Fantasy'nin 25. yılı tüm hızıyla Tokyo'da kutlanılmaya devam ediyor. Square Enix, son olarak serinin en güncel MMO oyunu olan Final Fantasy XIV: A Realm Reborn'un yenilenmiş hâlini yeni video ve ekran görüntüleriyle bize gösterdi.
 
    Yeni videoda oyunun yeni grup sistemi olan "Limit Break"i tanıyoruz. Diğer taraftan, ekran görüntüleri ise oyuna eklenen 2 yeni sınıfı önümüze sunuyor; Anarchist ve Summoner.

    11 Kasım'da yepyeni bir yapım olarak hayranlarının karşısına geçecek olan Final Fantasy XIV: A Realm Reborn için yeni medyalar aşağıda, tadını çıkarın:
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 MMORPG a realm reborn güncelleme ekran görüntüleri
God of War: Ascension'ın Oyun Ömrü Sizi Şaşırtacak Fortnite'ın Betası 2013'ün Başında Yapılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.9.2012 12:17:16

0
Acaba bu ek paket mi yoksa güncelleme mi? Yani bunun için ayrıca ödeme yapıcak mıyız? Bide ben bu oyunla ilgili hiç bir şey anlamadım geçen hafta aldım 12 euro ödedim ama oyun çok takılıyor. Pc yıkılan bir sisteme sahip i7 ekran kartım asus radeon 6970 directcu II 64 bit tower kasa her oyunu ultrada çok rahat oynuyorum buna şu klişe deyim olan crisis dahil =) Hiç bir sorun yaşamıyorum ama ne zaman ki final fantasy 14 mmo ya başladım korkunç kasıyor herşeyi ultra yapınca acaba bağlantı hızıylamı ilgili. İnternette çok araştırdım yabancı sitelerin çoğu şunu kapa şunu aç diyor ekran ayarlarıyla ilgili. Ama öyle oluncada gerçek bir final fantasy deneyimi olmuyor bence :/ Acaba BSC olarak bu oyun için bir rehber hazırlayabilir misiniz?

BSC Misafiri

3.9.2012 10:18:50

0
Video ilk halinden farklı görünüyor ama gerçekte ne kadar farklı ? İlk oyun 5 kişinin bir böceği sanki ejderha kesmeye çalışırcasına kastığı rezalet, saçma bir oyundu ( buyurun videolu inceleme; http://www.gamespot.com/final-fantasy-xiv-online/reviews/final-fantasy-xiv-online-review-6280901/ ), şimdi ne kadar düzelttiler bilmiyorum ama bu mantaliteden pek de umut beklememek lazım diye düşünüyorum.

BSC Misafiri

2.9.2012 16:22:42

0
etikette ps3 de yazıyor ve mmo oldugu belirtilmiş ps3 de mi geliyor?anlamadım

shokkul

2.9.2012 02:26:56

0
Grafikler mükemmel. FF tarzı (yani bir mmorpg ne kadar olabiliyorsa işte) evren ve dandik ötesi f2plerden kaçış bir ptp. Eğer yeminimi bozupta bir mmorpg'ye başlarsam kesin tercihim ff 14 olcaktır. Fakat gönül isterdi gerek müzikleri, gerek oynanışı, gerekse hikaye kurgusu bakımından köklerine dönmüş bir FF yapsaydı square enix.

Sulu Çor Kağan

1.9.2012 20:34:57

-1
p2p ise tutmaz. wow dışında artık p2p tutabilecek bir oyun olmayacak. blizzard yeni oyun yaparsa ayrı...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız