Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF XIII-2'nin Videosundaki Gizemli Karakter Kim?


     Geçtiğimiz hafta domain adı ile ortaya çıkan ve dün resmi duyurusu yapılan Final Fantasy XIII-2'nin ilk tanıtım videosunda gözüken karakteri Cid Raines mi?
 
     Square Enix'in dün yaptığı duyuru ile birlikte oyunun logosu ve ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Tanıtım videosunda Final Fantasy XIII'ün sonundan bazı sahneleri görmüştük. Hemen ardında ise yeni kostümü ile Lightning gözükmüş ve arkasında da gizemli bir karakter belirmişti. Bu gizemli karakter ayrıca oyunun logosunda da Lightning ile birlikte yer alıyor. Yani oyunun en önemli iki karakterinden birisi olacak. Peki bu karakter kim?
 
     Oyunun ilk tanıtım videosunu iyice araştıran Final Fantasy hayranları ilginç bir sonuca ulaşmış. Oyunun bu ilk videosundaki gizemli karakterin gözüktüğü sahneyi durdurduğumuzda, bu karakterin FF 13'teki Cid Raines'e ne kadar benzediğini görüyoruz. Bakalım bu karakter FF13'te bizi oldukça zorlayan Cid Raines mi çıkacak? İlgili resme aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy XIII-2 Final Fantasy 13-2 Square Enix JRPG PS3 Xbox 360
Halo: Reach'ten Yeni İpuçları GeoW: Triple Pack Sadece Amerika'da Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız