Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF XIII-2'den DLC Ayrıntıları ve Chocobo Yarışları

Play Live'da Final Fantasy X'in Vita'ya gelişini bir kere daha müjdeleyen bu foto da yayınlandı. Vita'nın üzerinde "Hadi X'te buluşalım" yazıyor.

     Tokyo Game Show'da önümüzdeki yılın başında piyasaya çıkacak olan Final Fantasy XIII-2'ye ilgi oldukça yüksekti. Square Enix yetkilileri sadece kendi standlarında değil, Sony'nin "Play Live" etkinliğinde de boy gösterdiler ve burada bazı açıklamalar yaptılar.
 
     Final Fantasy XIII-2'nin yapımcısı Yoshinori Kitase'nin burada yaptığı açıklamalara göre oyun Chocobo yarışları ve bir Casino'nun da bulunduğu bir eğlence parkına sahip olacak. Ayrıca daha sonra yayınlanacak indirilebilir içeriklerle yeni kostümler, silahlar ve canavarlar gibi çeşitli içerikler sağlanacak.
 
     Yetkili bu indirilebilir içeriklerin sadece oyunun ömrünü uzatma amaçlı olduğunu ve zaten diskin içinde yeterince içerik bulunduğunu da vurguluyorlar. Yani bir indirilebilir içerik sömürüsü yapılmayacakmış.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Final Fantasy XIII-2 Final Fantasy 13-2 Square Enix JRPG PS3 Xbox 360
Devil's Third'te İşler Yolunda Gidiyor Daytona USA PSN ve Xbox Live'a mı Geliyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız