Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil's Third'te İşler Yolunda Gidiyor

Devil's Third'te bir çok değişiklik olsa da, yine de aksiyon dozu düşmeyecek

     Ninja Gaiden ve Dead or Alive'ın yaratıcısı Tomonobu Itagaki'nin Devil Third adlı oyunu hakkında uzun süredir ayrıntılı bilgi alamıyoruz. Son dönemlerde sadece oyunun Relic'in oyun motorunu kullanacağını haber almıştık.
 
     Tomonobu Itagaki, TGS'de yaptığı yeni açıklamalarda Devil's Third hakkında bazı umut verici bilgiler verdi. Açıklamalara göre oyunun şu an %20-%30'u tamamlanmış. Ayrıca aksiyon dozu planlanandan da fazla artan yapım THQ yetkililerinin takdirini de kazanıyormuş.
 
     Devil Third'ün bir savaş oyunu (klasik anlamda bir savaş değil) olduğunu da belirten Itagaki şu an aynı mekanda 256 olmasa bile en azından 32 kişinin savaşabilmesini planladıklarını belirtti. Geliştirici firma ellerindne geldiğince oyuncu sayısını arttırmak istiyor.
 
    Oyunla ilgili ayrıntılı bilgilerin önümüzdeki yıl yayınlanmasını uman Itagaki, E3 2010'daki videodan tamamen farklı birşeyler göstereceklerini de söylüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Devil's Third Valhalla Games Studios THQ TPS Shooter Xbox 360 Playstation 3 Itagaki
Kojima, TGS'deki Zone of Enders İlgisinden Memnun FF XIII-2'den DLC Ayrıntıları ve Chocobo Yarışları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil's Third
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız