Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"FF XIII-2, Her Açıdan FF XIII'den İyi Olacak"


    Bugün yapılan duyurusu ile meraklısı meraksızı çoğu oyun severi heyecanlandıran Final Fantasy XIII-2 ile ilgili Square Enix çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
    XIII-2'nin orjinal yapım olan Final Fantasy XIII'ten her açıdan daha iyi olacağı belirtilirken Square Enix, şu açıklamalarda bulundu: 
 
     "Final Fantasy XIII-2, her yönden Final Fantasy XIII'ten daha iyi kalitede bir ürün yaratılma hedefinde şu anda geliştirilme aşamasında. Önceki yapımda köklenen hikayeye bambaşka bir senaryo ekleyecek olan yapımın savaş sistemi de XIII'ten daha da gelişmiş olacak, ve daha fazlası sizi bekliyor." 
 
    "Yeni oyun ile ilgili daha önemli detayları gelecekter vereceğiz." 

    FFXIII-2, Playstation 3 ve Xbox 360 için Avrupa'ya tatil sezonunda gelecek. Oyunun bugünkü etkinlikten sızan videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun logosu ve Lightning'in yeni halini gösteren 2 yeni ekran görüntüsünü aşağıdaki galeriden bulabilirken oyunun kapak resminin de bu logodan oluştuğunu görüyoruz. İşte oyunun kapak görüntüsü:  
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Final Fantasy XIII-2 Final Fantasy 13-2 Square Enix JRPG PS3 Xbox 360 final fantasy xiii kapak resmi ekran görüntüleri
Gears of War Triple Pack'in Çıkış Tarihi Chrono Trigger'ın Hayran Yapımı Devam Oyunu

darkmel

19.1.2011 00:46:28

0
inşallah ff 13 gibi abidik gubidik bi senaryo yapmazlar final fantasy 8 ve 10 gibi oyunlar yapılsın istiyom.aşk,aksiyon,intikam bişe olsun artıkk.hahahah yeşillik hohohoho this is lucy ha salak vanille midir nedir bi tane daha sabi vardı atsınlar şunları oyundan gerçi kız kristal olmuştu oondan kurtulduk kesin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız