Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF 14: A Realm Reborn Eski Oyunculara Ücretsiz


    Aylık ödeme sistemi ile piyasaya çıkan Square Enix'in MMO-RPG oyunu Final Fantasy 14: A Realm Reborn'da ilginç bir fırsat sunuldu. Aylık ödemelerini yapmayıp oyunu bırakanlar bu haftasonu A Realm Reborn'u ücretsiz olarak oynayabilecekler.

   Square Enix'in bu fırsatı vermesinin sebebi ise oyuncuların FF 14: A Realm Reborn'u 2.1 yamasıyla birlikte denemelerini istemesi. Malesef yeni bir hesap açıp oyunu bu haftasonu ücretsiz oynama şansımız ise bulunmuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 PS4 MMORPG
Mirror's Edge 2'nin Yazarı Rhianna Pratchett Değil Titanfall En Fazla 6'ya Karşı 6 Oynanabilecek

Catalan

8.1.2014 12:43:20

0
2 günlük deneme esnasında tek başına oynamak istemeyenler için Devil's Pact olarak event düzenliyoruz. Ocak 11-13 tarihleri arasında, Endgame karakterinizle 2 günlük giriş yaptığınızda, bizlerle birlikte Raidlere gelebilir ve test edebilirsiniz. Low level karakterle oynayacak arkadaşlar ise, kendi levelların da partner bulabilecekleri bir ortama sahip olacaklar. Ventrilo kullanıyoruz. Adres bilgisi: zh.guildvent.net port:8430 şifre yok #FF14ARR kanalı. Server: Odin EU Oyun içi iletişim: Lord Alarma, Jeykil Sandbag, Lostsoul Zuta, Seraphim Sotra, Altanyus Deidemeus, Friel Friela, Beanre Flameeye, Alasse Whitefall, Blood Seeker, Sylene Miette Web: http://www.devilspact.org Facebook: http://www.facebook.com/groups/devilspact
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız