Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF13 Party Videoları ve Yeni Detaylar

Oğluda Sazh gibi Afro saçlara sahip
Dün gerçekleşen Final Fantasy 13 Party'den oyuna ait yeni oynanış videoları ve detaylar açıklandı.
 
Final Fantasy 13 Party anlatımı için tıklayınız.
 
Öncelikle oyun için yeni bir karakterin ortaya çıktığını belirtelim. Bu yeni karakter oyunda bulunan Afro karakter yani Sazh'ın oğlu oluyor. Adı da Dodge olarak açıklandı. Dodge'nin hikayede nasıl bir rolü olacağını ise oldukça merak ediyoruz.
 
Gelelim oyunun oynanış videolarına ;
 
Final Fantasy 13 Party sunumundan sonra konukseverler oyunun iki kısımdan oluşan demosunu denemek üzere salondaki platforma davet edilmişlerdi. işte o demodan çekilen videolar bugün yayınlanmaya başladı.
 
İlk videoda oyundaki baş karakterimiz olan Lightining ile oynuyoruz. ve yanımızda bize eşlik edenyan karakterler bulunuyor. Bu yan karakterlerin Cacoon askerleri olduğunu düşünüyorum. Savaştığımız kişiler ise muhtemelen Pulse askerleri.  Bu videoda savaşın ortasında Lightining, Odin'i çağırıyor.  Aslında Odin'in atını çağırıyor desek daha doğru olur. odin'in atı geldiğinde ise yan karakterler kayboluyor ve Lightining atın sırtında savaşmaya devam ediyor. Odin gideceği sırada ise summon özel atağını sergiliyor ve öyle yoluna koyuluyor.
 
Final Fantasy 13 - Summon Odin Videosu
 
 
İkinci video ise demodaki ikinci kısımdan alınmış. Snow'u kontrol ettiğimiz bu videoda yanımızda Sazh ve Dia Vanille bulunuyor. Oyunun bu kısmında da Snow, Shiva'yı çağırıyor ve savaş alanına gelen Shiva kardeşler savaşımızda bize yardımcı oluyor. tabi Shiva gelince gene yardımcı karakterler savaş alanını terkediyorlar.
 
Final Fantasy 13 - Summon Shiva Videosu
 
 
Ortaya çıkan bu son videoda ise gene Snow ve ekibini kontrol ediyoruz. Bu videoda ise bir boss yani bölüm sonu canavarı savaşına yer verilmiş. 
 
Final Fantasy 13 - Dragon Boss Videosu
 

 
Japonya'da 17 Aralıkta piyasaya çıkacak olan oyunun Batı çıkışının TGS 09 fuarında duyurulması bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Final Fantasy 13 Square Enix PS3 Xbox 360
M.A.G. Ön Siparişi İle Birlikte Gelecek Ekstralar Prey, Bethesda'nın Ellerinde

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız