Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

F.E.A.R 3'ün İlk Görüntüleri Geldi


 
     Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan F.E.A.R. 3'e ilk dergi taramaları geldi. Almanya'da yayın yapan PCAction dergisinde yayınlanan ilk görüntülerde oyunun sahip olduğu görselliğe ait ilk izlenimleri de edinmiş oluyoruz.
 
     Oyunun dergide yayınlanan bu ilk görüntülerine baktığımızda, ilk dikkat çeken unsur oyunun ikincisine göre grafiksel olarak büyük bir gelişim gösterdiği oluyor. Özellikle çevre ve silah detaylarında bu grafiksel fark biraz arayı açacağa benziyor.
 
     Bunun dışında bazı işaretlemeler oynanış hakkında ipuçları sunmuş. Oyunda muhtemelen önemli bir siper sistemi olacak. Zaten ikinci oyunda da iginç bir siper alma sistemi kullanılmıştı. Benzer sistemin daha gelişmiş bir hali ile yeni oyunda karşılaşabiliriz. Siper alma sisteminde siper aldığımız objenin üzerinden atlamaya önem verilmiş olabilir.
 
     Day 1 Studios tarafından yapımı devam eden ve yıl sonunda PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacağı söylenen oyunun bu ilk görüntülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak F.E.A.R.3 F3AR Day 1 Studios Korku FPS Warner Bros. PS3 Xbox 360 PC
Yoshinori Ono, Yeni Bir DarkStalkers Oyunu İstiyor PSP'yi PS2'ye Çevirmek?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rascon

28.4.2010 14:27:55

0
İlk oyunda telsiz bağlantısı kopmasıyla ben korkmaya başlıyordum. Belki oynadığım ses sistemi yüzündendir. Telsiz bağlantısı kopunca birşey olacağı belli oluyordu. Yani adamlar korkuya hazırlıyordu resmen. Sadece o küçük kızın konuşması değil bazen birden karşına çıkıyor. Bazen sana doğru geliyor. Adamlar sonuçta küçük bir kızla insanı korkutmayı başarıyordu. Benim en korktuğu sahne ise final sahnesi. O diz çökmüş adamı öldürdükten sonra bir kapıya doğru ilerliyorsun. Kapı açılmıyor. Mecburen arkanı dönüyorsun ve dönmenle birlikte o küçük kızın annesinin suratı karşına çıkıyor. Ben o sahnede nerdeyse sandalyeden düşüyordum. Bir de karı üstüne üstüne geliyor. Şoku atlatır atlatmaz karının kafasına sıktın sıktın sıkamazsan ölüyorsun. Süperdi ya ne günlerdi.

Creed_06

28.4.2010 14:03:58

0
rascon ilkinide oydadım inan tek korktuğum tek gerildiğim sahneler oyun esnasındaki ara sıra duyduğum küçük çocuk sesiydi :D Hatırlarsan ikinci e.p de oyunda bazı yerlerde yerde kara bi leke var ve havaya buhar gibi bişe yükseliyoda oraya gelince seni içine çekiyoya :D kardeşim var onlardan kaçardı yakalamasın die ben özellikle kara lekenin üzerinde durur beni içe çeksinde pompalıyla kafasını dağıtsam derdim :D:D. Thing eski bi oyundur sanırım görselleri artık günümüz oyunlarına göre çok yeterli kalmıyacaktır. Yani zamanında oynaman gerekirdi. Genede bi dene 300 400 mb lık oyun zaten. hatta filmi vardır o oyunun

rascon

27.4.2010 21:56:06

0
Creed06 korkmak istiyorsan ilk oyunu oyna. Zaten ilk oyun sayesinde oyun bu kadar ünlendi. Korku faktörünü düşürdükleri için 2. oyun ilk oyun kadar ilgi görmedi. Bu thing hakkında bilgi verirsen sevinirim. Ufolarla alakalı bir oyun mu?

Creed_06

27.4.2010 15:14:41

0
Açıkçası korkmak için 2 hariç seriyi oynadım (Artık ondada korkmam die oynamadım :D ) ama nafile :) Hala thing de korktuğum kadar hiçbi oyunda o gerilimi hissetmiyorum. Varmı bildiğiniz :D

AntonChigurh

27.4.2010 13:30:41

0
FEAR serisinin piayasaya çıkan bütün oyunlarını oynadım. Ama -extraction point- şimdiye kadarkilerin en iyisiydi. Umarım bu oyun onu geçmeyi başarır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
F.E.A.R. 3
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız