Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yoshinori Ono, Yeni Bir DarkStalkers Oyunu İstiyor


 
     Dövüş oyunlarının popülerliğini yitirdiği bir dönemde sanırım bu türde en iyi örnekleri Capcom veriyor. Gerek satış rakamları gerekse de kalitesi ile Street Fighter 4'te bunu bize gösterdiler. Bu arada Tatsunoko vs Capcom'u da unutmamak gerek.

     Firma şu sıralar Marvel vs Capcom 3 üzerinde çalışsa da Super Street Fighter IV'ün yapımcısı Yoshinori Ono'nun başka dilekleri de bulunuyor. 

    1994 yılında başlayan bir çok oyunu piyasaya çıkan 2 boyutlu dövüş oyunu serisi Darkstalkers (diğer adıyla Vampire Hunter) serisini canlandırmak Ono'nun her zaman gündeminde, ama Capom oralı değil gibi görünüyor.

     Videogamesdaily'ye konuşan Yoshinori Ono, "Röportajlarda sürekli Darkstalkers hakkında konuşmaya çalışıyorum, çünkü Capcom'a serinin yeni oyunu hakkında talep olduğunu göstermek istiyorum" dedi.  Yine de Ono yeni bir oyun hakkında umutsuz olduğunu da sözlerine ekledi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Capcom Dövüş Darkstalkers Yoshinori Ono Vampire hunter
Red Dead Redemption İle İlgili Yeni Bilgiler F.E.A.R 3'ün İlk Görüntüleri Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız