Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

F2P Dövüş Oyunu Lost Saga'nın Kapalı Betası Başladı ve Türkiye Sunucuları Açıldı


    Nexon Avrupa, sıkı bir beklenti kuyruğuna sahip olan multiplayer brawler oyunu Lost Saga’nın kapalı betaya başladığını duyurmaktan mutluluk duyar. Kapalı beta, 5 Mart’a kadar açık olacak ve zaman, aksiyona katılıp tadını çıkarmanız için daralmaya başladı bile!

      Lost Saga, evrenin en güçlü ve sevilen 100’den fazla kahramanını tek bir yere toplayıp bizim dünyamıza ve ötesine getiriyor. 20’den fazla haritası ve geniş oyun modu yelpazesiyle bu yoğun aksiyon içeren brawler’ında bu tüm özel karakterler bizim kontrolümüze emanet ediliyorlar!
Kendini adamış ve daha önceden var olan bir topluluk ile birlikte son zamanlarda oyuncu sayısında büyük bir sıçrama yakalayan yapım, brawling türünü online olarak sunarak eşi görülmemiş bir eğlence türünü ekranlara getiriyor.
 
     Topluluğu tarafından güç bularak oyunculuğunu güçlendirmeye kendini adamış Nexon Europe, oyuncuları Lost Saga’yı test etmeye, düşünce ve fikirlerini paylaşmaya davet ediyor.

     Nexon Europe CEO’su Kenny Chang: “Aldığımız kararların bir parçası, topluluklarımızı oyunlarımızın çıkış sürecine olabildiğince kısa sürede yaklaştırmak olduğundan, Lost Saga beta testini sizlere sunduğumuz için, ve bu harika yapımı seriye eklediğimiz için çok heyecanlıyız.” Şeklinde konuştu ve şöyle sürdürdü: “Lost Saga ailesi kendini bu işe adamış bir grup, onların kapalı betaya nasıl tepki vereceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.

     Client indirme ve kapalı beta testi şu anda açık. Tüm oyuncular, hâla beta key’ler varken birer adet kapabilir ve aksiyona hiç vakit kaybetmeden katılabilirler.
 
    Lost Saga’nın haftalık canlı stream yayınlarını izlemek için lütfen burayı  www.twitch.tv/nxfallen ziyaret edin. Resmi Lost Saga web sitesine buradan ulaşabilirsiniz. lostsaga.nexoneu.com. Daha fazla görüş, ve Lost Saga haberi için lütfen Facebook sayfasını ziyaret edin. Facebook.com/LostSagaEurope.
 
     Yerelleştirme çalışmaları da başlayan oyunun betasına katılmak için buraya girip Nexon Europe hesabı açtıktan sonra Claim Beta Key'e tıklayarak kodunuzu alabilir ve e-posta adresinize gelen kodu "Redeem Beta Key" bölümüne yazarak oyunun betasını indirebilirsiniz.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nexon Europe F2P Oynaması Ücretsiz Dövüş Free-to-play
Codemasters Yeni Bir GRID Oyunu Mu Geliştiriyor? Teslagrad'a Steam'de Türkçe Dil Desteği Eklendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lost Saga
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız