Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lost Saga'nın Betası Herkese Açıldı


    Nexon Europe'un free-to-play dövüş oyunu Lost Saga'nın açık betası başladı. Brawler tarzındaki dövüş oyununu oynamak için tek yapmanız gereken buradan 900 MB'lık dosyayı indirmek.
 
    Lost Saga eşi benzeri olmayan online çoklu-oyunculu dövüş oyunudur, uzay ve zaman içinden 100’den fazla sevilen karakterler, 20 harita ve geniş çeşitlilikte oyun modlarını içeriyor. Lost Saga'da 6 dilde hizmete sunuluyor: İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Lehçe ve Türkçe.
 
      30 Nisan’dan itibaren yeni bir dövüşçü grubu oyuna eklenecek ve herkesin sevdiği BlazBlue ve King of Fighters klasiklerinden karakterler, yeni oyun alanında becerilerini tazelemek için oynanabilir durumda olacak.

     BlazBlue dövüşçüleri şeytanı andıran tasarımlarıyla Hazama ve Ragna karakterlerinden oluşurken bir SNK klasiği olan King of Fighters aksiyonundan vazgeçemeyen oyuncular, Kızıl-alev, Iori, yada alev-parmak Kusanagi Kyo ile dövüşe katılabilecekler.

    Bugün başlayan Open Beta ile birlikte, Nexon Europe, Facebook ve YouTube üzerinden veya her gün oyuna bağlanarak kazanabilecek bir seri ödüller sunuyor.


     Facebook profil resimlerini Open Beta’daki oynanabilen karakterlerin resimlerinden birine değiştiren oyuncular, Lost Saga içinde veya Nexon Europe’un geniş oyun kütüphanesinde harcayabilecekleri 5,000 NX (Nexon Cash) kazanma şansını elde edecek. Benzer şekilde, Facebook üzerinden arkadaşlarını oyuna katılmaya davet eden oyuncular da 5.000 NX kazanma şansını elde ediyor. Oyuncular YouTube üzerinden oyunu değerlendirmeye davet ediliyor. Oyunu değerlendiren daha da fazla Nexon Cash (NX) kazanabiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nexon Europe F2P Oynaması Ücretsiz Dövüş Free-to-play
Playstation 4'ün 1.70 Güncellemesi 30 Nisan'da Önemli Değişiklikler Getiriyor Playstore'da Far Cry Serisine Büyük İndirim + Dark Souls II Satışa Sunuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.4.2014 17:15:08

0
Reklam biraz rahatsız edici ama eminim yakın zamanda kaldıracaklardır. Oyun gerçekten eğlenceli ama. Ayrıca bu işlerin reklamla döndüğünü unutmamak lazım.

s_demirci_53

26.4.2014 09:47:07

0
Lutfen kaldirin o reklami

Wayward Son

25.4.2014 13:39:14

+1
Reklamı kalkabilir yani artık ? :)

oa454

25.4.2014 13:38:02

+1
sırf saçma sapan müzikli reklamı yüzünden bu oyunu oynamayacağım. o reklamı hazırlayan arkadaşa selam olsun..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lost Saga
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız