Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ezio Sıradaki Assassin's Creed'in de Suikastçisi !

 
 
 
Ubisoft bugün Ghost Recon duyurusunu patlattıktan sonra, sırada ki Assassin's Creed hakkında yeni bilgileri de paylaştı.
 
3. çeyrek mali konferansı sırasında yapılan açıklamaya göre; Ezio bir sonraki AC oyununda sukastçi olarak gözükecek. Ezio'nun sırada ki durağı ise İtalya'nın başkenti Roma. Daha ilgi çekici olanı ise; sıradaki Assassin's Creed'in, online multiplayer deneyimini içerecek olması. Görünüşe göre Ezio'nun Roma'ya gidiş sebebi olan "Tapınak Şövalyelerini tam kalbinden vurma" macerası, diğer suikastçileri online olarak bir araya getirecek.
 
Ubisoft, bahsedilen "Sıradaki AC oyunu" ve "Online Multiplayer" detayları hakkında henüz net bilgi vermedi. Konu hakkında ki bir diğer söylenti ise Assassin's Creed II'nin devamının getirileceği yönünde.
 
Herhangi bir tahmini olan ?Kaynak
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Assassin’s Creed Assassin’s Creed 2 ubisoft aksiyon action pc ps3 xbox360 nintendo ds
FIFA World Cup'tan Yeni Görüntüler Dead Space 2 El Konsolları İçinde Geliştiriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.3.2010 09:22:30

0
Oyunu orijinal almaya niyetim var;fakat Ubisoft'un müşteri memnuniyetinden ziyade 'kendi memnuniyeti' üzerine inşa ettiği pazarlama stratejisinden dolayı tereddütteyim.Türk oyuncularda bütçe her zaman kısıtlıdır malumunuz.Şimdi bu oyuna yatırım yapıp da 'bağlantı berbatlığımızı da göz önünde bulundurursak' mağdur olma ihtimalim %90.Bu da azımsanacak bir yüzde değil.Bakalım, Ubisoft mevcut sorunları aştıktan sonra gerekli kararı veririz. Yeni oyun açıklayarak bomba patlatacaklarına, mevcut müşteri sorunlarını çözmeye yönelmeliler.Birileri dava etmeden önce...

buhere

17.2.2010 13:24:17

0
2.incisini oynayamadan 3.üncünün hazırlaklarına başlandı ayrıca bu multisi nasıl olur orasının bilmem tek bildiğim çok eğleneceğim

Maximum_Carnage

11.2.2010 19:12:51

0
3.oyunda da Ezio olursa çok iyi olur bence, Ezio çok güzel bir karakter oldu çünkü.

Buck Fuddy

9.2.2010 22:53:19

0
Saveler aktarılırsa süper olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız