Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Expeditions: Rome için Demo Yayınlandı

 
 
THQ Nordic, sıra tabanlı RPG oyunu Expeditions: Rome için oynanabilir bir demonun indirilmeye hazır olduğunu duyurdu. Bu demo, Yunanistan seferini konu alıyor ve yaklaşık 4 saatlik oyun süresi sunuyor.
 
Bu sıra tabanlı RPG'de yabancı toprakları fethedip politik entrikalarla boğuşurken Roma'nın kaderini belirleyin. 
 
Kısa süre önce bilinmeyen bir siyasi rakibi tarafından babası katledilen ve Roma'dan kaçarak Yunan isyancıların kontrolü altındaki askerî kampa sığınmak zorunda kalan genç Legatus olarak hikâyene başla! Zaman geçtikçe askerî hünerlerini herkese kanıtla, savaş meydanında çarpışarak gitgide güçlen ve herkesin saygı duyduğu ve korktuğu Legatus'a dönüş.

Expeditions: Rome dünyasında gerçekleştireceğin her eylemle, Yunanistan'ın mavi koylarından Galya'nın balta girmemiş ormanlarına kadar her yerde Roma'nın iradesini hissettir. İnsanların seni ve Roma'yı nasıl göreceğine sen karar vereceksin. Demir yumrukla düşmanlarının üzerine mi çökeceksin? Yoksa politik kurnazlıklara mı başvuracaksın? Cumhuriyetin bıraktığı politik mirasla mı yola devam edeceksin? Yoksa Roma Senatosu'nun karmaşık siyasi atmosferinde zafere ulaşmak için kendi yolunu mu çizeceksin? Her seçim oldukça önemli! Birliklerinin, yoldaşlarının ve Roma'nın geleceği söz konusu.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Expeditions: Rome THQ Nordic Logic Artists sıra tabanlı rol yapma oyunu
Tencent, Turtle Rock'ı Satın Aldı Star Wars Eclipse için Yeni Detaylar Sızdırıldı

mahsur kalan adam

18.12.2021 14:41:25

0
Akşam deneyelim Steamde parti tabanlı diyor tam olarak ne bu edit: 25 gb demo mu olur edit 2: Oyunun tanıtımında da bahsi geçmişti Türkler çalışıyor diye videoyu görünce hatırladım Türkiye`de ofisleri varmış [link]https://www.youtube.com/watch?v=HcpZf4_bQ3I[/link]
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Expeditions: Rome
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız