Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Europa Universalis'in Yeni İndirilebilir İçeriği ve Güncellemesi Çıktı

   Paradox Interactive'in büyük stratejileri arasında en geniş kitlelere ulaşan ve en çok oynanan oyunu Europa Universalis IV, çıkışından 3 sene sonrasında da genişlemeye devam ediyor. 
 
   Firma tarafından 'genişleme paketi' olarak adlandırılan yeni DLC ile birlikte 1.18 güncellemesi de geliyor. Bu oyun için gelen 9. genişleme paketi olacak bu indirilebilir içerik de oyuna bir çok özellik katıyor. (Her Paradox DLC'sinde olduğu gibi, maalesef ki güncelleme ile gelen çok güzel özellikleri kullanmak için onunla alakalı DLC'yi satın almanız gerekiyor.) Oyunu uzun zamandır oynamayanlar için geri dönme sebebi olabilecek kadar güzel detayların fiyatı da 31 lira. (Her zamanki gibi ekstradan kıyafet paketi de satılıyor.) 
 
   Bahsedilen indirilebilir içeriğin çıkış videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rockstar'ın İlk Red Dead Oyunu PS4'e Geldi PS4 Pro'nun Geliştirme Süreci 2014 Yılında Başlamış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MakaveLiVII

12.10.2016 21:39:10

0
Zaten olmasi gereken birseyi oyun ciktiktan kac sene sonra dlc yapmak da guzel. Koskoca imparatorluklara rastgele heir gelmesi iyiydi!

BSC Misafiri

11.10.2016 19:16:09

0
Paradox'un oyunlarına bayılırım.Zamanında ck2 ve 3,4 dlc sini satın almıştım.Cidden tekli oyuncusu olsun çoklusu olsun o rol duygusunu inanılmaz yaşatıyor.Eğer sizinle beraber saatlerce çoklu oyuncuda oynayacak arkadaşınız yoksa sokayım dlclerine hepsini korsan indirip oynayın.emek hırsızlığı yapmıyorsunuz adamlar ota boka dlc çıkartıp soğana çeviriyorlar sizi çünkü.Yoroğlamamamam bu kadardır efenim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Europa Universalis IV
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız