Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Euro Gamer Expo Detayları

Bir çok ünlü firma Ekim ayında gerçekleşecek olan fuar için yerlerini ayırmış durumda.
Gelişen ve büyümeye devam eden oyun sektörü ile birlikte yeni yeni fuar duyuruları da gelmeye başlıyor. İşte o fuarlara yeni eklenen EuroGamer Fuarı detayları.
 
Euro Gamer Expo adı ile açılış yapacak olan fuar Avrupa'nın daha doğrusu İngiltere'nin iki önemli noktasında ard arda gerçekleşecek. İlk önce 27-28 Ekim'de Leeds şehrindeki The Royal Armouries alanında yapılacak olan fuarın ikinci ayağı ise Londra'da 30-31 Ekim tarihlerinde kapılarını oyunseverlere açacak.
 
Sony, Microsoft, EA, Ubisoft, Eidos, Sega, Capcom, Konami, 2K, Bethesda, Namco ve Deep Silver fuarda yer alacağını açıklayan ilk firmaların başında geliyorlar.
 
Assassin’s Creed II, Halo 3: ODST, Borderlands, Tekken 6, Left 4 Dead 2, Dante’s Inferno ve Aliens vs. Predator ise fuarda gösterilecek oyunlardan bazıları olarak duyuruldu.
 
Fuarın tarihi yaklaştıkça diğer oyun listeleri de gelmeye başlayacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Euo gamer expo Leeds London Oyun fuarı
Yeni Scarface Oyunu 2010'da Gelebilir Football Manager 2010'un Çıkış Tarihi ve Resimler

Black_Tower

12.8.2009 16:05:00

0
Süper oluyodur ya neden bizim ülkemizde olmuyo her sene.Çok katılmak istiyorum fuara bi gireyim 1 hafta içerde kalırım animallah :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız