Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Manager 2010'un Çıkış Tarihi ve Resimler

Umarız Football Manager 2010'da daha başarılı bir maç moturu ile karşılaşırız.
Tartışmasız en başarılı menajerlik oyunu serisi olan Football Manager, 2010 sürümüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 30 Ekim'de PC, Mac ve PSP için raflardaki yerine alacak oyununda bizleri birçok yenilikte bekliyor.
 
Özellikle taktik ekranlar ve koçlar üzerinde daha geniş ayarlarla karşılacağımız oyunda, futbolcularımıza da farklı roller atama şansına sahip oluyoruz. Alınan oyuncu yorumlarına göre yenilenen maç analiz ekranları sayesinde de, artık maç içersinde ve sonrasında çok daha detaylı bir şekilde verilere erişme şansımız mevcut.
 
Yayınlanan ekran görüntülerinde de görüldüğü gibi  koyu ve açık renkli iki farklı temanın yer alacağı oyunda, geçen sene karşımıza çıkan 3 boyutlu maç moturu üzerinde de ciddi değişiklere gidilmiş. 100 farklı yeni animasyonla beraber, çok daha gelişmiş bir yapay zeka sunacak olan maç moturunun, farklı stadyumlar ve seyirci atmosferiyle de karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz.
 
Önümüzdeki günlerde Sports Interactive tarafından daha detaylı ve farklı bilgilerin açıklanması bekliyor ve sizleri yayınlanan ekran görüntüleri ile baş başa bırakıyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fm football manager menajerlik
Euro Gamer Expo Detayları İlk Xbox Live Gamertag'ı Kime Ait?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Football Manager 2010
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız