Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eternals'ın Oyuncusu Kumail Nanjjian, Filmin Beklemeye Değeceğini Söyledi

 
Marvel'ın sinemada kurmuş olduğu evrenin yeni bir dönemine giriyoruz. Bu yeni dönemde en çok merak edilen ve ene az bilgi sahibi olunan yapım Eternals filmi. Filmin oyuncularından Kumail Nanjjian da proje hakkında konuştu.
 
Eğer tekrar bir ertelenme olmazsa aslında Eternals'ın yayın tarihi oldukça yakın, ancak ne yazık ki bir fragman ortada yok. Kumail Nanjjian'ın söylediğine göre fragmanın hazır olduğunu düşünebiliriz. 
 
Kumail Nanjjian, fragmandan daha çok film hakkında konuştu ve filmin oldukça büyük, komik, heyecanlı, gerici ve epik olduğunu söyledi. Son olarak da beklediğimize değeceğini söyledi. 
 
Eternals, 12 Şubat 2021'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Chloé Zhao yapıyor. Oyuncu kadrosunda ise Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Gemma Chan, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Barry Keoghan ve Dong-seok Ma bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi eternals oyuncular oyuncu kadrosu fragman bilgiler vizyon tarihi ne zaman
Warhawk Yönetmeni Retro Studios'a Katıldı Lost Ember 24 Eylül'de Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız