Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski İki Araç Rocket League'e Geliyor

   Çıktığı günden bu yana eğlenceli yapısıyla, öğrenmesi çok kolay ama ustalaşması baya bir zor olan Rocket League, düşük bütçeli yapımlar arasında yüksek satışlara ve iyi bir oyuncu kitlesine sahip olarak başarılı oldu. Yapımcı Psyonix tarafından sürekli güncellenen oyun, araç ve araç üstündeki modifiye seçenekli DLC'leriyle, oyun içindeki dengeyi bozmadan geliştirilmeye devam ediyor.
 
   Rocket League'den hemen önceki oyunları olan baya uzun isimli Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars'ın içerisinde olan iki aracı Aftershock ve Marauder yeni oyunlarına geliyor. Öncellikle Rocket League® Collector's Edition için çıkacak olan araçlar Avrupa'da 24 Haziran'da, Kuzey Amerika'da 5 Temmuz'da kullanabilecek. Daha sonra da 18 Temmuz tarihinde genel satışa çıkacak. Anlaşılan iki araç için baya bir süre bekleyeceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rocket league Psyonix sony playstation 4 yarış futbol eğlence
Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter için Hikaye Videosu Yayınlandı Orcs Must Die! Unchained’ın Yeni Kahramanı: Bloodspike!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kalradyalı

4.6.2016 23:12:36

+2
Marauder baya güzelmiş. İlk çıkan dlclerden birinde sevdiğim bir araba vardı, ucuzlamasını bekliyordum ama bu çok pahalı çıkmazsa bunu alırım belki. Araba hoşuma gitti gerçekten. Bu arada arabalar aynı evet ama hitboxları ve dönüşleri biraz farklı, bu zaten bilinen bir şey. Öyle bariz üstünlük sağlatacak özellikleri yok araçların, olay yetenekte bitiyor. Ben bir süredir hitboxı en düşük araçlardan biriyle oynuyorum mesela ve 1000'den fazla gol atmışım o araçla.

Kazumatr

4.6.2016 21:25:13

0
Firma araclar konusunda insanlara yalan soyluyor.Tum araclar ayni diyirlar ama buyuk araclar hantal ve 360 derecelik el freni donuslerinde bunu iyi anliyorsun.Ustelik santrada buyuk arac varsa sizdeki arac kucuk araclardan ise karsilikli ayni anda topa vurun siz gucsuz bi vurus yapmis oluyorsunuz. Plus ile aldigim icin yalnizca destek amacli batmobile almistim hic begenmedim araci birkac kez kullandim sonrasinda yuzune bile bakmadim :)

R-10

4.6.2016 19:51:58

0
Aftershock uçak gibi olmuş.

Meriall

4.6.2016 17:11:19

0
Marauder güzelmiş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rocket League
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız