Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Space Soldiers Kadrosuna Ömer ”imoRR” Karataş'u Transfer Etti

 
     Engin "ngiN" Kor'un eski Space Soldiers takım kadrosundan ayrılmasının ardından 4 kişi kalan takım kadrosuna, Royal Bandit takımının tecrübeli oyuncusu Ömer "imoRR" Karataş transfer edildi.
 
     Takım koçu Canpolat "hardstyle" Yıldıran sosyal medya üzerinden;  Engin "ngiN" Kor'un takım kadrosundan ayrılmasıyla birlikte Ömer "imoRR" Karataş''ın takım kadrosuna dahil edildiğini ve ESL Pro Lig'de imoRR ile mücadele edeceğini duyurdu. Ayrıca imoRR’ın takımla uyumundan memnun olduğunu belirten hardstyle, yeni oyuncunun CS:GO sahnesi için yükselen yıldızı olduğunu belirtti ve  imoRR’un takım kadrosuna dahil olduğu için teşekkürlerini sunarak, eski Space Soldiers takımının organizasyon arayışlarının devam ettiğini vurguladı. 
 
Eski Space Soldiers Takım Kadrosu 
 
Engin “MAJ3R” Küpeli
Ahmet “paz” Karahoca
Buğra “Calyx” Arkın
Yaman “yam” Ergenekon
Ömer “imoRR” Karataş 
 
     Eski Space Soldiers takım kadrosu, 12 Nisan tarihinde İngiltere'de düzenlenecek olan ESL Pro Lig Sezon 9'da mücadele edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Plane Mechanic Simulator'a Türkçe Altyazı Seçeneği Eklendi Apex Legends Çıkış Tarihinden Bu Zamana Kadar 16.000 Hileciyi Oyundan Uzaklaştırdığı Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız