Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Rockstar Patronunun Açık Dünya Oyunu Everywhere, Unreal Engine Oyun Motoruna Geçiş Yaptı

 
Açık dünya oyunu Everywhere, oyun motorunu değiştirdi. Amazon'un Lumberyard motorundan Epic Games'in Unreal Engine oyun motoruna geçiş yaptı.

Everywhere, eski Rockstar North başkanı ve Grand Theft Auto oyunlarının baş yapımcısı Leslie Benzies tarafından kurulan Build A Rocket Boy adlı stüdyo tarafından geliştiriliyor. Oyun üzerindeki çalışmalar 2017'de Leslie Benzies ve diğer iki eski Rockstar North çalışanı Matthew Smith ve Colin Entwistle ile birlikte başladı. Kasım 2020 itibarıyla Edinburgh ve Budapeşte stüdyolarında toplamda 400'den fazla çalışan bulunuyor.
 
Leslie Benzies oyun motoru değişikliğiyle ilgili olarak "Geride bıraktığımız dört yılda Build A Rocket Boy'da harika bir ekip kurduk ve oyunun geliştirme süreci iyi bir şekilde ilerledi. Everywhere artık Unreal Engine üzerinde çalışıyor. Oyun motorunun teknolojisi son iki yılda çok gelişti ve Epic Games'in yol haritası, önümüzdeki yıllarda oyun sektöründe ön sıralarda yer alacak bir oyun oluşturmamız için bize harika bir fırsat sunuyor." diye belirtti. 
 
Oyunun çıkış tarihi ve çıkış yapacağı platformlar belli değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Everywhere
Cyberpunk 2077'den Bir Dakikalık Yeni Görüntü ve İki Yeni Oyun Müziği Söylenti: Monster Hunter Rise ve Stories 2 PC'ye de Gelecek, Resident Evil Village Nisan'da Çıkacak

TheNewAtilla

16.11.2020 16:50:47

0
Doğru karar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız