Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Cumhuriyetin Yeni Karakterleri


 
Star Wars evreninde kimse yalnız başına başaramaz. Her zaman evrende iz bırakanların yanlarında birileri olmuştur. Palpatine öğrencileri sayesinde başardı, yanında Anakin Skywalker olmasa Galaktik İmparatorluk asla kurulamayacaktı.
 
Yardımcılarımız, efsanevi oyun serisi olan KotOR'da çok büyük etkiye sahiplerdi ve serinin birkaç yüzyıl sonrasında geçen The Old Republic DVO'sunda da aynı şekilde bizim yanımızda yer alacaklar. Her sınıfın farklı bir yardımcı seti olacak ve hepsinin de farklı kişilikleri ve yetenekleri olacak. DVO'da böyle bir sistem bazı soru işaretleri doğuruyor açıkçası. Aynı companion'un onlarcasını başkalarının yanında görmek istemeyiz tabi. Bioware'in bunu nasıl çözeceği büyük bir soru işareti olsa da bu özelliğin oyuna çok büyük bir etkisinin olacağını biliyoruz. Kararlarımıza bağlı olarak çok yakın bir arkadaşa ya da sevgiliye dönüşebilecekleri gibi düşmana dönüşüp başımıza büyük bir bela da açabilecekler. Vereceğimiz her karar, onlar üzerinde gözler görülebilir bir etkiye sahip olacak. Yetenekleri ve kişilikleri de bu kararlara bağlı sonuçlar olarak değişecek. Bir DVO'ya göre çok büyük bir şey vadeden Bioware'in bunun altından kalkıp kalkamayacağını zamanla göreceğiz.
 
Bu özelliğin The Old Republic'e nasıl oturtulacağı büyük bir tartışma yaratmış olsa da Bioware şimdilik ne yaptığını biliyor gibi gözüküyor. İleride elimize bilgiler geçtikçe bunları sizinle paylaşacağız. Kapsamlı bir beta için de halen bir tarih verilmiş değil. Onun da yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Gordon Freeman: En İyi Oyun Karakteri Tetsuya Nomura , E3 2010'a Katılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ares

10.8.2010 20:31:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: Seek And Let Her Go Animesini izledin mi bilmiyorum ama ben izledim. Ve biliyorum ki 2. sezonun birkaç bölümünde o mavi kadın oynuyor ve jedi. Filmlerde göremezsin ama star wars sadece filmlerden ibaret bir şey değil.
Bu oyunun trailer'ini izlediysen aynı ırktan ama rengi mavi değil BH çıkmış?

rockafeller skank

10.8.2010 19:08:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: Seek And Let Her Go Animesini izledin mi bilmiyorum ama ben izledim. Ve biliyorum ki 2. sezonun birkaç bölümünde o mavi kadın oynuyor ve jedi. Filmlerde göremezsin ama star wars sadece filmlerden ibaret bir şey değil.
ya dostum cevap vermek için kasma bu kadar anlamıyorsan da heceleyebilirim. -animeyi ben de izledim piyasadaki oyunlar yüzde 80 ini de oynadım. -o kadar açıkça söylüyorum o ırkın mavi renkteki kadını jedi olacak diye bir kural yok diyorum. her zenci hırsızdır demeye benziyor bu. -madem animeyi izledin orda direk söylüyor (obi wan sanırım) jedi lar blaster kullanmaz diyo kadın elinde blaster var hala bana abuk sabuk şeyleri diyosun. dipnot: jedi acedemy oyunlarında jedilar her boku kullanıyor "oyun bu nasıl olsa" diyip geçiniz.

Aelin-uial

10.8.2010 16:33:43

0
Animesini izledin mi bilmiyorum ama ben izledim. Ve biliyorum ki 2. sezonun birkaç bölümünde o mavi kadın oynuyor ve jedi. Filmlerde göremezsin ama star wars sadece filmlerden ibaret bir şey değil.

rockafeller skank

10.8.2010 16:05:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: Seek And Let Her Go Arkadaki jedi ama öndekini bilmiyorum.
jedi lar blaster kullanmaz. hani bir söz var her ak sakallıyı deden sanma diye. her gördüğünüz mavi renkli o ırkın elemanları jedi olacak diye bir kural yok.

Aelin-uial

10.8.2010 12:50:38

0
Arkadaki jedi ama öndekini bilmiyorum.

BSC Misafiri

10.8.2010 11:38:13

0
o resimdeki jedi değil

darkest earth

2.6.2010 18:15:54

0
Resimdeki Mavili Jedi'ın ismi neydi ya? En sevdiğim Jedilardan birisi.

Nepheth

2.6.2010 17:43:38

0
onu bunu bosverde baslıga bittim abi eski cumhuriyetin yeni karakterleri çok güzel olmus

Hayspat

1.6.2010 17:06:36

0
Aion, Darkfall ve Mortal facialarından sonra yeşeren ümitlerin temsilcisi Son zamanlarda hevesle beklediğim tek mmorpg. Dragon Age ve Mass Effect 2 gibi eşsiz oyunlar ile bize kendini hayran bırakan Bioware bakalım şimdi ne yapacak. Gerçi ihtimal vermiyorum ama swtor da patlarsa mmo dünyasından hiç ümüdim kalmayacak.

On.E

1.6.2010 16:03:17

0
PC'yi tamamen bırakmamı engelleyen iki oyundan birisi D3 ile beraber her ne kadar MMO olsada BioWare-Star Wars ikilisi olunca oynanması şart..
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız