Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski BioWare Çalışanlarından Yeni Bir Oyun: Exodus

 
 
Yayıncı Wizards of the Coast ve eski BioWare geliştiricileri tarafından kurulan ve James Ohlen tarafından yönetilen bir stüdyo olan Archetype Entertainment, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için bilim kurgu temalı aksiyon macera rol yapma oyunu EXODUS'u duyurdu. Oyunun çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Yeni bir IP olarak karşımıza çıkıyor 
 
 
 
Exodus oyunu içerisinde geliştirici ekibin belirttiğine göre destansı bir yapı yer alacak. Bu yapı aynı zamanda bilim kurgu öğesi ile beraber harmanlanacak. Yeni bir IP olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda, en iyi bilim kurgu yazarları ile beraber çalışılıyor. Uzman kadro ile beraber geliştirilen oyun içerisinde sinematik ve hikaye anlatımlı bir deneyim bizleri bekliyor.

Oyuncuların sevdiği mekaniklerin yer alacağı yapım içerisinde, geniş bir dünyada yer alır ve bu dünya içerisinde yaptığımız seçimler doğrudan etki eder. Oyunda yaptığımız seçimlerle beraber yüzleşebiliyoruz. Sevdiklerimizi ve mirasımızı buna göre şekillendirebiliyoruz. Duygusal bir hikayenin de yer aldığı oyun içerisinde, etkileyici bir sunum bulunuyor. 
 
Sinematik fragmanlar
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Exodus
Prince of Persia: The Lost Crown Hikaye Fragmanı Monster Hunter Wilds Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız