Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Store Resmi Olarak GOG Galaxy 2.0'a Entegre Edildi

 
Steam, Windows Store, Uplay, Origin, Epic Games Store, Rockstar, Battle.net ve Bethesda olmak üzere PC'de çok sayıda başlatıcı var ve çok sayıda kullanıcı bu durumdan şikayetçi.

GOG Galaxy 2.0 bu fazlalığa çözüm getirmek amacıyla oluşturuldu ve PC'deki tüm oyunlarınızı ve arkadaşlarınızı tek bir yerde topluyor ve oyunlarınızı tek bir başlatıcı üzerinden düzenlemenize, yüklemenize ve oynamanıza olanak sağlıyor.

Şimdiye kadar sadece Xbox Live resmi olarak destekleniyordu fakat yukarıdaki platformların neredeyse hepsi açık kaynak topluluk entegrasyonu sayesinde kullanılabiliyor.
 
CD Projekt ile Epic Games, Epic Games Store'un resmi olarak GOG Galaxy 2.0'a entegre edildiğini duyurdu.

GOG Galaxy 2.0 büyümeye ve yeni özellikler eklemeye devam ediyor ve resmi destek başlatıcının her zaman güncel olmasını ve topluluk eklentilerine bağlı kalınmamasını sağlayacak.
 
Epic Games Store genel müdürü Steve Allison tarafından belirtilene göre "GOG Galaxy 2.0'a Epic Games Store entegrasyonunu getirmekten dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Oyuncuların PC oyunlarını satın aldığı yerden bağımsız olarak yönetmesine imkan veren bu sistem PC mağazaları arasındaki duvarları yıkmak için önemli bir adım." 
 
GOG Galaxy 2.0 şu anda beta aşamasında ve yaklaşık üç ay önce yayınlanan güncelleme ile Xbox Game Pass, Uplay+ ve Origin Access gibi oyun abonelikleri dahil edilmişti. Siz de gogalaxy.com adresinden indirip kullanabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer GOG dijital platform gog haberleri gog.com
LCS 2020 Yaz Mevsimi'nin 6. Haftası Tamamlandı Xbox One Güncellemesi Mixer'ı Kaldırıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lamuarte

21.7.2020 18:18:28

0
Bu sistem çok iyi. Farklı farklı platformlardan ücretsiz verilenlerle birlikte bir sürü oyun aldım. Hangi oyunlarım vardı, hangisi hangisindeydi bir çok zaman bulamıyorum. Bunu geçtim Windows sidebar'ına artık hepsini sabitleme zahmetinden de kurtuldum. Bunu 1 aydır falan kullanıyorum ve gayet memnunum

TheNewAtilla

21.7.2020 14:04:26

0
Kütüphane yerine aslında mağaza ortak olsa satın alırken arkada para epic, steam, origin vb kime giderse gitsin. Yani ben bf için origini, borderlands için epici, half life için steami açmayayım bu sistem satın alırken otomatik pop up açsın.

BSC Misafiri

21.7.2020 12:10:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims Diyelim ki RDR2’yi Epic’ten satın aldım, Epic’i de GOG’a ekledim. Şimdi GOG’dan RDR2’yi açmak istediğimde; Önce GOG’u açacağım ve RDR2’ye tıklayacağım, Sonra Epic açılacak, Sonra Rockstar Games Launcher açılacak. Sistem böyle çalışmıyor mu? Bir oyun için 3 launcher açıldı, e ne işe yarıyor bu madem?
Gog dan RD2 ye tıklıyorsun sonrasında sırasıyla; Epic açılıyor, Rockstar Launcher açılıyor son olarak oyun açılıyor. Evet, haklısın pek bir işe yaradığı yok aslında.

Jack Rabbit Slims

21.7.2020 08:07:44

0
Diyelim ki RDR2’yi Epic’ten satın aldım, Epic’i de GOG’a ekledim. Şimdi GOG’dan RDR2’yi açmak istediğimde; Önce GOG’u açacağım ve RDR2’ye tıklayacağım, Sonra Epic açılacak, Sonra Rockstar Games Launcher açılacak. Sistem böyle çalışmıyor mu? Bir oyun için 3 launcher açıldı, e ne işe yarıyor bu madem?

Shovel Knight

21.7.2020 07:30:53

+3
"Oyuncuların PC oyunlarını satın aldığı yerden bağımsız olarak yönetmesine imkan veren bu sistem PC mağazaları arasındaki duvarları yıkmak için önemli bir adım." ne alaka ? gog e eklesen bile yine epic launcher ile uğraşmak zorundasın görende oyunlar tamamen gog e ekleniyor sanacak, duvarları yıkmak istiyorlarsa exclusive saçmalığına son versinler böyle boş laf yapmasınlar

TheNewAtilla

21.7.2020 01:59:02

+3
Bazıları hala “epic tekelleşmek istiyor” diye dursun

lSunTzu

21.7.2020 01:54:49

+1
Çok iyiymiş. Tamda dert ettiğim bir durumdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GOG
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız