Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Kış İndirimleri: Alınabilecek Oyunlar

 
 
Steam'in karşısında bir rakip olarak bulunan Epic Games mağazası üzerinde kış etkinlikleri başladı. Bu etkinlik kapsamında oyunları büyük oranda düşük fiyatlı bir şekilde alabiliyor ve Steam'in aksine buradaki oyunları Türk Lirası ile beraber satın alabiliyor ve kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Bildiğiniz üzere Steam platformunda geçtiğimiz aylarda Türk Lirası desteği kaldırılmış ve buradaki oyunları artık dolar kuru ile beraber satın alınabiliyor. Ancak Steam'in aksine Epic Games mağazası içerisinde tamamen Türk Lirası ile beraber oyunlarınızı satın alarak kütüphanenizi genişletebiliyorsunuz.
 
Epic Games'in kış indirimleri kapsamında birçok büyük indirim bulunuyor ve bunun yanında çeşitli kuponlar veriliyor. Bu kuponlarla beraber oyunları daha da ucuza satın alabiliyor ve böylece beklediğiniz oyunları kütüphanenize dahil edebiliyorsunuz. Dolayısıyla bu indirim fırsatını kaçırmamanız gerekiyor ve bu listemizde ise alabileceğiniz oyunlara yer veriyoruz.
 
Not: Elbette liste içerisinde istediğiniz oyunlar olmayabilir. Çünkü genel olarak bu listeler kişisel zevklere göre uyarlanıyor ancak siz de daha ucuz yapımları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.
 
Alan Wake 2 ( 792 TL - Kuponlu 488 TL)
 
 
 
Oyun Epic Games kış indirimleri kapsamında şu anda 792 Türk lirasına satışta bulunuyor. Ancak Epic Games'in sunduğu %33'lük kuponla beraber oyunun fiyatı 488 Türk Lirası ile beraber karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla oyunu satın almak isterseniz bu fiyatla beraber satın alabilir ve kuponu kullanmadıysanız da bu oyuna kullanabilirsiniz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve yeni bir korku deneyimine adım atmak istiyorsanız muhakkak bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.
 
Yakın zamanda çıkışını gerçekleştiren korku temalı nişancı aksiyon oyunu içerisinde gerçekten de oyuncuları güzel bir deneyim bekliyor. Kuzeybatı Pasifik'in bulunduğu bölgede küçük bir kasaba bulunuyor ve bu kasaba içerisinde büyük bir cinayet işleniyor. Bu cinayetin işlendiği yer elbette delil noktası olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde iki farklı evrene doğru geçiş yapabiliyoruz ve bu evren içerisinde çeşitli sırları açığa çıkarabiliyoruz. Hem cinayetleri çözebileceğimiz hem de farklı bölgelere doğru geçiş yapabileceğimiz bu yapımda gerçekten de hikaye açısından önemli detaylar bizlere aktarılıyor.
 
İlk oyunun devamı niteliğinde olan bu yapımda Anderson ve Wake karakterleri ile beraber ilerleyebiliyor, bu karakterlerin kendine özgü yeteneklerinden ve becerilerinden faydalanabiliyor ve birbirine bağlanan hikaye örgüsüyle beraber oyunda gerçekten de güzel bir dedektiflik deneyimi elde edebiliyoruz. Ölümcül sırları açığa çıkarabildiğimiz bu küçük kasabada cinayetin sonrasında başlayan vakalar olayların başlangıcını temsil ediyor ve kabus gibi ortamlara doğru geçiş yapabiliyoruz. Oyun içerisinde aynı zamanda elimize farklı silahlar alabiliyor ve kendimize düşmanlara ve korku dolu unsurlara karşı savunabiliyoruz. Aksiyonun dozunun yer yer arttığı ve bunun yanı sıra korku unsurlarının da yükseldiği yapım içerisinde yoğun gerilim ve aksiyon sahneleri aynı zamanda psikolojik korku deneyimi bizlere sunuluyor.
 
 
 
Kabuslarla çevrili bu yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca iki ayrı gerçeklikte bulunuyoruz ve bu iki ayrı gerçekte de yapacağımız farklı farklı kısımlar yer alıyor. Örneğin Anderson ile beraber tam bir dedektiflik ve araştırma içerisine girebiliyor, araştırma yaparken kendimizi Anderson karakterinin zihninde canlanan bir tabloda buluyoruz ve bu tablo içerisinde bulduğumuz delilleri ve ipuçlarını birleştirebiliyor ve bunlarla beraber de yolumuza devam ederek vakaları çözmeye çalışıyoruz. Diğer taraftan Wake karakteriyle beraber ayrı bir gerçekliğe doğru ilerleyebiliyor ve bu gerçeklikte her şeyin karanlık olduğu ve tam bir kabuslar bölgesine doğru adım atabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde gerçekten de her iki gerçekliğinde manzaraları, atmosferi ve korku unsurları farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bu da iki farklı deneyim anlamına gelebiliyor.
 
Daha çok karanlık bir atmosferin yer aldığı yapım içerisinde ışıkla beraber hayatta kalmaya çalışıyoruz ve yolumuzu aydınlatmak için elimizdeki aydınlatma fenerleri ile beraber ilerlemeye çalışıyoruz. Kasaba içerisinde yer alan farklı bölgelere doğru ilerleyebilir, bu bölgeleri dilediğimiz gibi keşfedebilir, sağda solda bulunan gizli kapıları açmaya çalışır ve etrafta bulunan ipuçlarını bularak da elbette vakanın çözülmesine yardımcı olabiliriz. Etrafı keşfetmek bu tarz oyunlarda oldukça önem arz ediyor çünkü bu tarz oyunlar aslında dedektiflik içeriği ile beraber karşımıza çıktığından dolayı doğrudan araştırmaya içerisine bizleri sürüklüyor ve her bir küçük detay bizler için oldukça önemli bir şekilde karşımıza çıkıyor. Oyunda hayatta kalma unsurları da bulunuyor. Bu unsurlarla beraber elimizdeki silahı ateşleyebilir veya yakın dövüş silahları ile beraber düşmanların ve korku dolu unsurların üstesinden gelebiliriz. Aynı zamanda burada ışık diğer düşmanların dikkatini çekebilir veya diğer düşmanlara karşı bu işi kullanabiliriz. Karanlığa karşı savaş içerisinde bulunduğumuz bu noktada elbette ışık bizim temel kaynağımız olarak karşımıza çıkıyor.

EA SPORTS FC 24 (480 TL - Kuponlu 321 TL)
 
 

Epic Games kış indirimleri kapsamında 1199 Türk lirasından 480 Türk lirasına düşüşle beraber futbol oyunu EA Sports FC 24'ün standart sürümünü elde edebiliyorsunuz. Eğer elinizdeki %33'lük Epic Games kuponunu kullanmadıysanız ve bu oyunda kullanmak istiyorsanız da bu yapımı 321 Türk Lirası ile beraber kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Dolayısıyla kupon mantığı burada gerçekten de güzel bir şekilde işliyor ve elinizde kupon varsa 199 Türk lirası ve üstü oyunları elbette bu kuponla beraber satın alabiliyorsunuz. %33'lük indirim kuponu tek bir oyunda kullanılıyor ve almak istediğiniz bir oyun ile beraber aktif hale geliyor. Dolayısıyla bu kuponu dilediğiniz oyun içerisinde kullanabilir ve ona göre de satın alımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

24 sezonu ile beraber oyun içerisinde gerçekten de üst düzey bir spor ve taktik deneyimi bizlere sunuluyor. Oyun içerisinde tam lisanslı oyuncu olarak 19.000'den fazla karakter bulunuyor. Bunun yanı sıra 700'den fazla takım ve 30'dan fazla lig ile beraber geniş çaplı bir futbol deneyimi bizlere sunuluyor. Oyunda yine önceki yapımlarda olduğu gibi kendi oyun tarzınızı özelleştirebileceğiniz ve kişiselleştirebileceğiniz taktik tahtası bulunuyor. Bunun dışında kendinize analizlerle beraber ödüllendirebilir ve kariyer modu ile beraber kendi kariyerinize oyunda ilerletebilirsiniz. Kariyer modu ile beraber uzun bir mücadeleye atılabilir, kendi karakterinizi burada oluşturabilir ve kendi oyuncunuzla beraber burada karşı karşıya gelebilirsiniz. Aynı şekilde antrenman modu ile beraber oyunu en ince ayrıntılarına kadar öğrenmeye çalışabilir ve böylece oyunda usta olmaya çalışabilirsiniz.
 
 

FIFA serisinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkan EA Sports FC 24 Frostbite oyun motoru ile beraber geliştirilmiş bulunuyor ve üst düzey sürükleyici bir deneyim bizlere sunmayı hedefliyor. Oyunda aynı zamanda gerçekçi ayrıntılar yer alıyor ve bunlarla beraber de her maçta farklı bir deneyim elde edebiliyorsunuz. Oyunda aynı zamanda hem tek oyuncuyla hem de diğer oyuncularla beraber kapışabileceğiniz yeni yeni modlar bulunuyor. Bu modlarla beraber de dilediğiniz bilgilere geçiş yapabilir ve hem elemelere hem de şampiyonalara burada katılabilirsiniz. Ne kadar çok maç kazanırsanız o kadar çok ligde yükselebilir ve bunun akabinde ise dengeli bir transfer sezonu ile beraber kendi takımınıza oyuncu alabilirsiniz. Aynı zamanda önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da oyuncu paketleri bulunuyor. Bu paketlerle beraber dilediğiniz oyuncu çıkartma şansı elde edebilirsiniz. Ancak bu paketleri elde etmek için elbette bir miktar para yatırmanız gerekiyor. Bununla beraber Premium paketler elbette daha fazla bonus ile beraber karşımıza çıkıyor ve güzel bir oyuncu elde etmek için elbette bir miktar ödeme yapmak durumunda kalabiliyorsunuz.

Futbol oyununa adım atmak istiyorsanız zaten pek fazla seçeneğiniz bulunmuyor. Bu seçenekle beraber de yeni bir kariyere başlayabilir ve oyuna adım atabilirsiniz.
 
Red Dead Redemption 2 (379 TL - Kuponlu 254 TL)
 
 

Epic Games kış indirimleri kapsamında 1150 Türk lirasından 379 Türk lirasına düşüş yapan Red Dead Redemption 2, %33 kupon indirimi ile beraber 254 Türk Lirası ile karşımıza çıkabiliyor. Gerçekten de ucuz bir şekilde karşımıza gelen bu oyunu muhakkak satın almanız ve oynamanız lazım. Dünya içerisinde sağa sola doğru koşabileceğimiz ve vahşi batı teması ile beraber karşımıza çıkan bu yapım içerisinde hikaye odaklı bir yapı yer alır ve aynı zamanda Rockstar Games tarafından geliştirilen gerçekten de gerçekçi bir dünya bizlere aktarılıyor.

Bu sürüm içerisinde hem ana hikaye modu hem de bu oyunun çevrimiçi modu olan online kısmı bulunuyor. İki farklı mod ile beraber yer alabileceğiniz yapım içerisinde 175 kez oyun ödülüne alan ve 250 kez ise tam puan değerlendirme alan bir yapı ile beraber karşılaşabiliyorsunuz. 1899 yılında geçen bu yapım içerisinde Amerika ülkesinde yer alıyor ve Arthur Morgan adlı bir karakteri kontrol ediyor ve elimizde bulunan bir çete ile beraber mücadeleye başlayabiliyoruz. At üstünde ilerleyebileceğimiz ve ilginç manzaralarla beraber karşılaşabileceğimiz bu yapımda gerçekten de uzun soluklu bir deneyim sizlere aktarılıyor. Oyuncuların sevdiği ve açık dünya içerisinde maceradan maceraya koşabileceğiniz yapımda hızlı bir şekilde silahları kullanabiliyor ve bölgedeki düşmanları ortadan kaldırabiliyorsunuz. Arka planda hikaye anlamında gerçekten de duygusal olarak etkileyici bir hikaye bizlere sunuluyor ve bu hikaye ile beraber de dokunaklı bir sona doğru ilerlemeye başlıyoruz. Sadakatın, onurun ve daha fazla duygunun yer aldığı bu yapım içerisinde gerçekten de destansı bir yapı bizlere aktarılıyor ve aynı zamanda gerçekçi karakter animasyonları ile beraber de burada karşılaşabiliyoruz.
 
 

Oyunun ana hikaye modu bu şekilde ilerliyor ve hem ona göre hem de yan görevlerle beraber de oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz. Aynı zamanda oyunun çevrimiçi yani online kısmı ile beraber burada diğer oyuncularla beraber kapışabiliyor ve burada istediğiniz şekilde kampınızı kurabiliyor, tek başınıza veya yoldaşlarla beraber de mücadele edebiliyorsunuz. Kuzey batının karlı dağlarından güneybatının bataklıklarına kadar farklı farklı bölgelerin yer aldığı bu açık dünya içerisinde dilediğiniz gibi büyük bir ülkeyi keşfedebiliyor ve hem ödül için hem de kendi için hayvan avına çıkabiliyorsunuz. Farklı farklı oyun mekaniklerinin yer aldığı bu yapımda gerçekten de yapılabilecek oldukça fazla etkinlik bulunuyor ve bunlarla beraber de istediğiniz şekilde balık tutabiliyor, ticaret yapabiliyor, kaçak içki işine girebiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu da oyunun çeşitliliğinin ne kadar fazla olduğunun göstergesi olarak karşımıza çıkıyor ve güzel bir deneyimi burada görebiliyoruz.

Eğer oyunu henüz oynamadıysanız ve kütüphanenizde bulunmuyorsa, elbette yukarıda bahsettiğim gibi kuponu da kullanmadıysanız muhakkak kütüphanenize olması gereken ve oynamanız gereken oyunlar arasında yer alıyor diyebiliriz. Oyun gerçekten de bizlere geniş bir macerayı sunuyor ve uzunca vakitler geçirebileceğiniz bu yapı ile beraber de oyunda ilerleme kat edebiliyorsunuz. Hemen hemen her oyuncu kitlesine hitap eden yapısıyla beraber oyunda muhakkak oynamanız gereken bir hikaye, deneyimlemeniz gereken açık dünya macerası ve daha fazlası yer alıyor.

Grand Theft Auto V (275 TL - Kuponlu 185 TL)
 
 

Epic Games'in şu anda sunduğu kış indirimleri kapsamında 551 Türk lirasından 275 Türk lirasına düşüş yapan bu yapım şu anda 275 Türk lirası ile beraber satışta bulunuyor. Ancak %33'lük kuponu kullanmadıysanız ve bu kupon kodunu kullanırsanız oyunu 185 Türk lirası ile beraber satın almış olabiliyorsunuz ve kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Eğer kütüphanenizde yoksa ve henüz oynamadıysanız muhakkak oynamanız gereken oyunlar arasında yer alıyor diyebiliriz.
 
GTA 5 serisinin yeni oyunu bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta yeni bir fragmanla beraber resmi olarak duyuruldu ve bu fragman gerçekten de izlenme rekorları kırdı diyebiliriz. Oyun kategorisinde en üst sıralarda olan bu fragmanla beraber GTA serisinin yeni oyunu gelmeden elbette GTA V'i oynayabilir ve siz de bu macerada yerinizi alabilirsiniz.

GTA 5 oyununun Premium sürümü ile beraber hem ana GTA oyununa hem de GTA Online yani çevrimiçi kısmına erişebilir ve böylece maceranızı daha da genişletebilirsiniz. GTA'nın online kısmı çok daha fazla rol yapma öğeleriyle beraber karşımıza çıkarken ana oyun modu içerisinde daha çok hikaye içeriği bizleri karşılıyor ve burada hem ana görevler hem de yan görevlerle beraber oyunu bitirmeye çalışabiliyoruz.

GTA 5'in ana modu içerisinde 3 farklı karakteri kontrol edebilir ve bu karakterlerin kontrolünü yer yer elimize alabiliyoruz. Her bir karakterin kendine özgü karakteri, yaşam biçimi ve hayatı bulunuyor ve aynı zamanda bununla beraber oyunda yer alan hikayeyi bitirmeye uğraşıyoruz. Daha önceki seri oyunlarında olduğu gibi elbette bu oyun içerisinde de uçak kullanma, araç sürme, motosiklet kullanma ve daha fazla mekanik yer alıyor. Bu mekaniklerle beraber açık bir dünyaya adım atabiliyor ve açık dünya içerisinde yer alan ilgi çekici noktaları keşfedebiliyoruz. Elbette buralarda çeşitli sırları açığa çıkarabileceğiniz ve başka oyunlara gönderme bulunan kısımlarda bulunuyor. Bunları elbette ilerleyen kısımlarda çözebilir ve görebilirsiniz.
 
 

GTA'nın çevrimiçi kısmında ise farklı farklı ek paketler yer alır. Bu ek paketlerle beraber kendi içeriğinizi genişletebilir ve oyun yükseltmelerinin tamamına burada ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde Premium sürümüyle beraber tüm bu ek içeriklerin hepsine erişebilir ve bununla beraber daha fazla diğer oyunculardan üstünlük kurabilirsiniz. GTA'nın çevrimiçi kısmında kendi suç imparatorluğunuzu kurup geliştirebilir ve aynı zamanda burada başlangıç paketi ile beraber de daha hızlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Bu kısımlarda kendinize ait arabalar satın alabilir, şans oyunları kısmına geçiş yapabilir ve buradan para kazanabilir, aynı zamanda diğer oyuncularla beraber klanlara geçiş yapabilir ve klan savaşları ile beraber de burada yerinizi alabilirsiniz.

Farklı farklı özelleştirmelerin yer aldığı çevrimiçi kısmında aynı zamanda kendi karakterinizi dilediğiniz şekilde özelleştirebilir, üzerine farklı kıyafetler alabilir, dövmeler yaptırabilir, saç stilini değiştirebilir, silahlar alabilir ve farklı araçlarla beraber de ilerleyebilirsiniz. Yakın dövüş silahlarından menzilli silahlara kadar çok çeşitli silah kütüphanesinden seçim yapabileceğiniz yapım içerisinde gerçekten de A'dan Z'ye kadar farklı unsurlarla beraber karşılaşabiliyorsunuz.
Yaklaşık 10 sene öncesinde çıkış yapan bu oyunun muhakkak görmüş ya da oynamış olabilirsiniz. Ancak bu zamana kadar tek tük oynamış ya da hiç oynamamış iseniz bu oyunu muhakkak bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Çünkü her bir oyuncu muhakkak bu oyunu oynamalı ve bu oyunu dünyasına adapte olmalıdır. Bildiğiniz üzere GTA 5 serinin en son deneyimi olarak karşımıza çıkıyor ve bu oyun içerisinde tüm oyuncuları hitap edecek bir yapı bulunuyor. Bunlarla beraber de oyundaki yerinizi alabilirsiniz.

God of War (449 TL - Kuponlu 301 TL)
 
 

Epic Games kış indirimleri kapsamında 900 Türk lirasından 449 Türk lirasına inen bu yapım gerçekten de ilgi çekici bir aksiyon macera deneyimini bizlere aktarıyor. Eğer %33'lük kuponu kullanmadıysanız ve bu oyunda kullanmak istiyorsanız 301 Türk lirası ile beraber satın alabilir ve kütüphanenizi ekleyebilirsiniz. Olimpos tanrılarından aldığı intikamla beraber Kratos karakterini kontrol ettiğimiz yapım içerisinde İskandinav kültürü tamamen bizlere aktarılıyor ve buralarda yer alan farklı tanrılarla beraber karşılaşabiliyor ve onlarla büyük bir mücadele içine geçiş yapabiliyoruz.
 
2018 yılında çıkışı ile beraber büyük oranda sevilen ve hala da oynanan yapımlar arasında bulunan bu oyun, muhakkak kütüphanenizde olması gereken ve oynamanız gereken oyunlar arasında bulunuyor. Oyunda aynı zamanda Kratos ile beraber oğlu Atreus yer alıyor. İki karakterle beraber ilerleyebileceğimiz yapımda elbette her bir karakterin kendine özgü yapısı, becerileri ve yetenekleri bulunuyor. Bununla beraber, yer aldığımız yapımda farklı platform unsurlarıyla beraber karşılaşabiliyor ve her bölgede farklı düşmanlara karşı göğüs gerebiliyoruz.
Oyunda yakın dövüş mekaniklerinden menzilli dövüşlere kadar farklı farklı stillerle beraber yer alabilir ve düşmanları bu şekilde kombolar halinde ortadan kaldırabiliyoruz. Doğru zamanda doğru tuşlara basabileceğimiz bir oyun mekaniği de aynı zamanda oyundaki yerini alıyor ve böylece oyunda daha hızlı bir şekilde kombolar gerçekleştirerek düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz.

Oyun içerisinde hem tek bir hedefe doğru yönelebiliyor hem de toplu bir şekilde düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz ve alan hasarlı saldırılarla beraber düşmanları etkisiz hale getirebiliyoruz. Sert ve acımasız bir dünyada yer aldığımız yapım içerisinde Kratos, yeniden bir baba rolüne bürünüyor. Ancak burada sert bir baba rolüyle beraber bizleri karşılıyor. Oğluna bir yandan eğitirken bir yandan ise diğer tanrılarla beraber aralarındaki mesafeyi iyi tutmaya çalışıyor ve aynı zamanda bir savaşı önlemeye başlıyor.
 
 

Korkutucu yaratıklarla beraber karşılaşabileceğimiz yapım içerisinde aynı zamanda aşmamız gereken çeşitli platform unsurları bulunuyor ve çeşitli bulmacalarla beraber de oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Oyunda açılmayan kapıları elimizdeki baltayla beraber açabiliyor ve bu tarz oyunlarda bulmaca unsurlarıyla beraber de karşılaşabiliyoruz. Bu da oyuna çeşitliliğini arttıran detaylar arasında yer alıyor.

Kuzey diyarına adım atabileceğimiz yapım içerisinde aynı zamanda PC'ye özgü çeşitli özelleştirmeler kullanıyor. NVIDIA DLSS ve Reflex desteğiyle beraber hem kaliteli bir oyun oynayabiliyor hem de performans ve akıcı bir şekilde oyun deneyimleyebiliyoruz. Ekran kartına daha az yük bindirerek daha akıcı bir şekilde oyun oynamak için elbette bu teknolojilerden beraber yararlanabiliyor ve yapay zeka gücüyle beraber de oyunda herhangi bir görüntü bozulmaksızın daha yüksek FPS'lerde oyunu oynayabiliyorsunuz. Böylece daha akıcı bir oyun deneyimi elde edebiliyor hem de sahneler arasındaki geçiş daha stabil olabiliyor. Dolayısıyla bu tarz teknolojilerden yararlanmamız ve PC'yi rahatlatmamız oldukça önemli. Bunun dışında Reflex teknolojisi oyundaki gecikmeye en aza indiriyor ve böylece yaptığımız hamleleri doğrudan oyun içerisinde görme imkanımız oluyor.

Daha çok çizgisel bir yapıyla karşılaştığımız bu yapım içerisinde aynı zamanda kişiselleştirilebilen kontroller bulunuyor. Bu kontrollerle beraber istediğimiz şekilde istediğimiz kontrolcü ile beraber oynayabiliyor. Bunun dışında oyunu klavye fare ile beraber de deneyimleyebiliyoruz. Geniş ekran desteğiyle beraber oyundaki yerimizi alabilir ve böylece daha detaylı ve ilgi çekici manzaralarla beraber de karşılaşabiliyoruz. İnce ayarlarla beraber de oynanışımızı belirlediğimiz gibi özelleştirilebiliyor ve kişiselleştirilebiliyoruz.
Eğer bu oyunu oynamadıysanız muhakkak bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.

Dying Light 2: Stay Human - Winter Tales Edition (419 TL - Kuponlu 280 TL)
 
 

Epic Games indirimleri kapsamında zombi kıyametine adım atabileceğiniz bu yapım 699 Türk lirasından 419 Türk lirasına düşmüş bulunuyor. Ancak %33'lük kuponu kullanmadıysanız ve bu oyunda kullanmak istiyorsanız oyunu 280 Türk lirası ile satın alabilir ve kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda kütüphanenizi böylelikle genişletebilirsiniz.
 
Oyun, şu anda farklı bir sürüm olan Winter Tales Edition ile beraber karşımıza çıkıyor. Bu sürüm içerisinde hem ana oyun hem ilk resmi hikaye ek paketi hem de bir içerik paketi yer alıyor. 3 farklı içerikle beraber karşımıza çıkan bu sürüm, gerçekten de oyunculara güzel bir deneyim sunuyor. İlk oyundaki olayların üzerinden 20 yılın geçtiği ve bu olayların akabinde yaşananları bizlere aktaran yapım içerisinde, virüsün galip geldiğini görebilir ve artık insanların kutuplaştığını burada deneyimleyebiliyoruz. İnsanların yavaş yavaş ortadan kaybolup öldüğü bir zamanda, elimizden geleni biz de burada yapmaya koyulur ve burada bir parkur koşucusu olarak bulunuruz. İlk oyuna göre daha fazla parkur elemanının yer aldığı yapım içerisinde, sağa sola doğru atlayabilir, binaların çatısından çatısına doğru zıplayabilir ve çok hızlı bir şekilde seri olarak hareket edebiliriz.

Hızlı hızlı koşabildiğimiz ve zombilerden kendimizi kurtarabildiğimiz yapımda yine gece-gündüz döngüsü bulunuyor. Bu döngü ile beraber yer aldığımız oyunda, gündüzleri zombilerin daha sakinken geceleri daha fazla çıldırdığını ve hatta çatılara hızlı bir şekilde tırmandığını görebiliyoruz. Dolayısıyla işlerimizi, ilk oyunda olduğu gibi bu oyunda da aynı şekilde gündüzleri halletmek de yarar var diyebiliriz. Açık dünya içerisinde hayatta kalma aksiyon macera deneyimine attığımız yapımda hem yakın dövüş hem de menzilli silahlarla beraber yer alabilir ve zombilerin arkasından istersek ilerleyebilir, istersek de doğrudan aksiyona dalış yapabiliriz. Gizlilik unsurlarının da yer aldığı yapım içerisinde, hem zombilere karşı hem de diğer düşman insanlara karşı yani gruplara karşı da mücadele verebiliriz. Oyunda aynı zamanda uçan tekme atabilir, düşmanların üzerine yumruklarla beraber atlayabilir ve tekmelerimizle beraber buradaki yerimizi alabiliyoruz. İstediğimiz şekilde kendi teçhizatlarımızı düzenleyebileceğimizi ve envanterimize farklı kaynaklarla beraber yeni nesneler ekleyebileceğimizi yapımda, geniş kapsamlı bir zombi deneyimi bizlere aktarılıyor diyebiliriz.
 
 

Oyunda aynı zamanda açık bir dünya yer alıyor ve bu açık dünya ile beraber hem yan görevleri hem de ana görevleri adım atabilir ve etkileyici karakterlerle de burada karşılaşabiliyoruz. Hikaye kapsamında oldukça ilgi çekici detaylarla beraber karşılaşabileceğimiz yapım içerisinde muhakkak oynamanız gereken bir deneyim bizleri bekliyor. Eğer oyuna sahip değilseniz, muhakkak bu kuponlarla beraber satın alabilir ve Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Geniş bir zombi macerasına ve kıyametine adım atmak istiyorsanız da bu oyuna bir şans verebilir ve bir göz atabilirsiniz diyebiliriz.

Son olarak oyun içerisinde farklı bölgelere doğru ilerleyebilir, bu bölgelerde yer alan gizli saklı bölgeleri açığa çıkarabilir, buralarda dilediğiniz gibi kaynak araştırması yapabilir ve etrafı keşfedebilirsiniz. Keşif unsurlarının oldukça önemli olduğu bu yapım içerisinde, elbette hayatta kalmanın en önemli unsurları da kaynaktan geçiyor. Dolayısıyla bu kaynaklara ulaşmak ve kaynakları elde etmek, bu oyundaki temel amaçlarımızdan biri. Diğer taraftan görevleri tamamlayarak da elbette farklı farklı kaynakların ve hayati unsurların sahibi olabilir ve böylece envanterimize atabiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca sürekli olarak karakterimizi hayata tutmak için hem bandajlar sarabiliyor hem de şırıngalarla beraber kendimize gelmeye çalışıyoruz.

Assassin's Creed Mirage (594 TL - Kuponlu 398 TL)
 
 

Epic Games indirimleri kapsamında 849 Türk lirasından 594 Türk lirasına düşen Assassin's Creed Mirage, satın alabileceğiniz diğer bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. %33'lük kuponu kullanmadıysanız ve bu oyunda kullanmayı düşünüyorsanız da 398 Türk lirası ile beraber bu oyunu satın alabilir ve kütüphanenize kolay bir şekilde ekleyebiliyorsunuz. Oldukça ucuz bir fiyatlandırma ile beraber karşılaştığımız bu yapım, bizleri Bağdat şehrine götürüyor.
 
9. yüzyılın Bağdat'ında yer aldığımız oyun içerisinde, kalabalık sokakları gezip tozarken gizli noktalara da erişebiliyoruz. Basim adlı karakterle beraber ilerlediğimiz bu yapım içerisinde hem adalet hem de cevap arayışına doğru ilerleyebiliyoruz. Gizemli ve antik örgüt olan Hidden One aracılığıyla bir usta suikastçı olma yoluna gidiyor ve burada yeni bir suikastçı olma yoluyla beraber kendi yeteneklerimizi ve becerilerimizi açığa çıkarabiliyoruz.

Serinin eski ve klasik yapısına dönmeye hedefleyen bu yapım içerisinde daha çok gizlilik odaklı bir yapı yer alıyor ve gizlilik odaklı yapı ile beraber düşmanların üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Düşmanların üstesinden gelmek için çalıların içerisine saklanabiliyor, duvarların çıkıntılarında durabiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz. Oyunda diğer seri oyunlarında olduğu gibi doğrudan aksiyona geçiş yaptığımız zaman rahatlıkla aralarından çıkamıyoruz. Burada daha çok düşmanları gizli ve tek tek öldürdüğümüz zaman avantajlı duruma geçebiliyoruz.

Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca Bağdat şehrinin farklı bölgelerine doğru ilerleyebiliyor ve belli bir sınır dışı noktasına doğru da geçiş yapabiliyoruz. Farklı bölgeler içerisinde elbette kırsal alanlar, kalabalık pazar bölgeleri ve daha fazlası yer alıyor. Buralarda dilediğiniz şekilde atınızla beraber ilerleyebilir veya yaya olarak çatılardan çatılara atlayıp zıplayabilirsiniz. Parkur elementlerinin oldukça fazla karşımıza çıktığı yapım içerisinde aynı zamanda farklı kostümlerle ve silahlarla da ilerleyebilir ve bunlarla beraber dilediğiniz şekilde karakterinizi özelleştirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.
 
 

Epic Games indirimleri kapsamında oynayabileceğiniz ve aksiyon macera içerisinde dalabileceğiniz ve aynı zamanda açık dünya içerisinde gezip tozabileceğimiz bir yapı yer alır. Ancak bu açık dünya elbette tek bir şehirden oluşuyor ve diğer seri oyunlarına göre bu oyunun ölçeği daha küçük bir şekilde karşımıza çıkıyor. Usta bir suikastçı olma yolunda ilerlediğimiz yapımın içerisinde aynı zamanda şehirde gezinirken hilelerimizi kullanarak duvarların ötesine görebilir ve karakterlerin konuşmalarını duyabiliriz. Onun dışında serinin ilk oyunlarında yer alan rüşvet ve adam toplama mekaniği de bu yapım içerisinde yer alıyor. Ek olarak oyun içerisinde bir kuş dostumuz bulunuyor. Bununla beraber kuşun kontrolünü elimize alabilir ve Bağdat'ın manzaralarını bu kuşla beraber bir bakış atabiliriz. Aynı zamanda düşmanları tespit etme ve kendimize ait taktik ve planı ortaya çıkarma konularında da bu kuş bizlere yardımcı olabiliyor.

Oyun içerisinde büyük bir şehrin olduğundan bahsedebiliyor ve aynı zamanda 4 özgün bölgenin de burada karşımıza çıktığını deneyimleyebiliyoruz. Bağdat'ın altın çağında yer aldığımız yapının içerisinde aynı zamanda siyasi çekişmelerin olduğunu söyleyebiliriz. Burada bir güç mücadelesinin ne olduğunu aktarabiliyoruz. Kalabalık Bağdat şehrinde gezebileceğiniz ve aksiyona dalış yapabileceğiniz bu yapıma göz atmadıysanız bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.

Oyunu oynayan oyuncular genel olarak oyundan hoşlandığını ve gayet tatmin edici bir deneyim sunduğunu ancak diğer oyunlardan farklı olarak daha küçük ölçekli olduğundan bahsediyor. Assassin's Creed serisinin geriye dönüşünü temsil eden bu yapım yukarıda da bahsettiğimiz gibi kuponla beraber 398 Türk Lirası ile karşımızda bulunuyor.

Hogwarts Legacy (659 TL - Kuponlu 441 TL)
 
 

Epic Games indirimleri kapsamında karşımızda bulunan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy 1.099 Türk lirasından 659 Türk lirasına düşmüş durumda. Eğer %33'lük indirim kuponunu kullanmadıysanız oyunu 441 Türk Lirası ile beraber satın alabiliyorsunuz. Dolayısıyla oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkıyor diyebiliriz.

Harry Potter evreninde geçen ancak farklı bir karakterle beraber yer aldığımız yapım içerisinde hayranların sevdiği ve içine çektiği o ilgi çekici dünya yer alıyor. Açık dünya içerisinde yer aldığımız süre boyunca hem aksiyon hem de rol yapma unsurları ile beraber karşılaşabiliyor ve ipleri elimize aldığımız süre boyunca burada farklı düşmanlarla beraber kapışabiliyoruz. Oyun içerisinde farklı farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, hem binek hayvanları kullanarak uçabiliyor hem de sopamızla beraber savaşabiliyoruz. Bunun dışında oyun içerisinde yazılmamış olanı yazabilir ve kendi seçimlerimizle beraber kendi mirasımızı burada elde edebiliyoruz.
 
Büyücülük okuluna yazıldığımız oyun içerisinde, elbette farklı büyüler üzerinde ustalaşmaya çalışıyoruz ve farklı büyü güçleri ile beraber de buradaki yerimizi alabiliyoruz. Yasak ormanlara doğru geçiş yapabildiğimiz ve buralardaki düşmanları ortadan kaldırdığımız yapım içerisinde, farklı bir tarzları ile beraber karşılaşabiliyor ve farklı tarzlarına elbette bir kombo haline getirebiliyoruz. Böylece düşmanların bizlere saldırmasını engel olabilir ve kombolarla beraber de onların saldırmasını sınırlayabiliyoruz. Büyücülük okuluna adım attığımız yapının içerisinde, arka planda bir hikaye yer alır ve bu hikayeyi kapsamında elbette geniş çaplı bir maceraya atılabiliyoruz. Büyücülük okulunda yer aldığımız süre boyunca, geçmişte gizli kalan gerçekleri açığa çıkarabiliyor ve aynı zamanda burada ilgi çekici animasyonlarla ve bölgelerle de karşılaşabiliyoruz.
 
 

Epic Games kış indirimleri kapsamında satın alabileceğiniz bu yapım, elbette uzun soluklu bir deneme yeri aktarıyor ve farklı dersler görerek buradaki büyüleri öğrenmeye çalışıyoruz. Cadı veya büyücü olabileceğimiz yapım içerisinde, farklı sınıfların yer aldığını söyleyebiliriz. Aynı zamanda zanaatkarlık mekaniği ile beraber hem yeni iksirler üretebiliyor, böylece hayvanlarla beraber ilgilenebiliyor, hem de çeşitli büyüler öğrenerek kendimize daha da güçlü konuma getirebiliyoruz. Oyunda aynı zamanda farklı beceri sistemleri yer alıyor ve teknoloji ağacı ile beraber de yeni becerilerin kilidini açabiliyor. Böylece düşmanlara ve diğer karakterlere karşı kendimizi daha etkin konuma getirebiliyoruz.

Oyun içerisinde, farklı farklı düşman çeşitliliği bulunuyor. Bu düşmanlar arasında goblinler, karanlık büyücüler, troller ve daha fazlası yer alıyor. Bunların her birinin farklı saldırı biçimleri bulunuyor ve her birinin aynı zamanda farklı dayanıklılık süreleri yer alır. Dolayısıyla bu düşmanlara karşı aynı zamanda farklı büyüleri atabilir ve hangi büyüden daha çok etkileniyorsa o büyüyü onlara karşı kullanabiliyoruz. Bazı düşmanlar belirli büyülerden oldukça fazla etkilenebiliyor, ancak diğer büyülerle beraber de bunları alt etmek mümkün olabiliyor.

Daha çok karanlık bir atmosferi bizlere sunan bu yapım içerisinde, büyücülük okulu içerisinde gezip tozabiliyor, burada farklı karakterlerle beraber etkileşime geçebiliyor. Etkileşim geçtikten sonra, o karakterle beraber aranızın iyi olup olmayacağını tamamen siz belirleyebiliyor ve yaptığınız seçimlerle beraber de gidişatı bir nevi yön verebiliyorsunuz diyebiliriz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve Harry Potter evreninde kaybolmak istiyorsanız ve aynı zamanda açık dünya rol yapma deneyimini adım atmak istiyorsanız, bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun genel olarak oyuncular ve hayranlar tarafından sevilmiş durumda ve hala da çok oynanmaya ve satmaya devam ediyor.

DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT ( 246 TL - Kuponlu 165 TL)
 
 

Epic Games indirimleri kapsamında 329 Türk lirasından 246 Türk lirasına düşmesi ile beraber oldukça ucuz bir fiyatlandırma ile beraber karşılaşabiliyoruz. %33'lük kuponu kullanmadıysanız ve bu oyunda kullanmak istiyorsanız da 165 Türk lirası ile beraber oyunu satın alabilir ve kütüphanenize ekleyerek kütüphanenizi genişletebilirsiniz.

Efsane ve oyun geliştiricisi Hideo Kojima tarafından bizlere sunulan bu yapım içerisinde, oyun türünün sınırlarını zorlayan bir yapı yer alıyor ve her oyuncuya hitap etmeyen yapısıyla beraber piyasadaki yerini koruyor. Yönetmen sürümü ile beraber daha akıcı ve sorunsuz bir deneyimi bizlere sunan yapı, şu anda Epic Games indirimleri kapsamında gerçekten de ucuz bir şekilde karşımıza çıkıyor ve açık dünyaya atılacağımız bu yapımda ilgi çekici hikaye içeriği ile beraber karşılaşabiliyoruz.

İnsanlık çöktüğü ve garip yaratıkların karşısına çıktığı bu yapım içerisinde, açık dünya içerisinde bir yerden bir yere doğru yük taşımacılığı görevini üstleniyor ve yük taşımacılığı esnasında elbette zorlu unsurlarla beraber karşılaşabiliyoruz. Açık dünya olduğundan dolayı dağları, tepeleri ve zor kısımları aşmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Elbette bu yolculuğa çıkmadan önce ekipmanlarımızı doğru bir şekilde kontrol etmemiz gerekiyor.
 
Örneğin dağların ve tümseklerin oldukça fazla olduğu bir yerde yukarılara doğru tırmanmak için elbette halatımızı gerebilir ve halatımızla beraber yukarılara doğru çıkış yapabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde aynı zamanda bir yerden bir yere geçmek için de çeşitli merdivenler kullanabiliyor ve bu ekipmanlarla beraber de yolumuzu açabiliyoruz.
 
 
 
Gizemli bir olayla beraber karşımıza çıkan oyun içerisinde, ölülerle dirilerin arasında aslında bir geçit açılıyor ve bu geçitle beraber öteki dünyadan fırlayan garip yaratıklar bizlere karşı gelmeye başlıyor. Bu yaratıklardan kendimize korumak ve alıkoymak için elbette gizlilik odaklı bir yapı ile beraber ilerlemeye çalışıyor ve dünyada boş boş gezen bu yaratıklardan kendimizi korumak için de elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.
 
Sam Bridges karakteriyle beraber yer aldığımız yapım içerisinde, görevimizin büyük kısmı elbette Amerika'daki son hayatta kalanları bir araya getirmekte geçiyor ve burada tek tük kalan insanlıkla beraber aynı zamanda kendimizi feda edebiliyoruz. Parçalanmış bir dünya içerisinde yer aldığımız süre boyunca, oyunun yönetmen sürümü, PC platformunda yüksek kare hızları, fotoğraf modu ve ultra geniş monitör desteği ile beraber karşımıza çıkıyor. Ayrıca oyun içerisinde, son güncelleme ile beraber Valve tarafından geliştirilen Half-Life içerikleri ve CD Projekt Red tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 oyununda karışık içerikler yer alıyor. Bu içeriklerle beraber, oyunun kapıları bir hayli genişliyor ve bunlarla beraber de dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla beraber bağlantı içerisinde kalabiliyorsunuz.

Burada tasarladığınız ve özelleştirdiğiniz bölgeler, diğer oyunculara sunuluyor ve bunlarla beraber de diğer oyuncuların beğenisine aktarılıyor. Dolayısıyla bu beğenilerle beraber elbette yaptığınız bu kısımlar daha fazla ön plana çıkıyor ve diğer oyuncuların da aynı zamanda faydasını olabiliyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve kendinize açık dünya içerisinde rol yapma unsurları ile beraber harmanlamak istiyorsanız, bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun yapısı gereği her oyuncu tarzına hitap etmediğinden dolayı elbette öncelikle bir denemenizde fayda var. Son olarak, oyun içerisinde yer yer aksiyonun dozu üst düzey çıkabiliyor. Ancak genel olarak uzak mesafeleri doğru yürüdüğümüzden dolayı elbette bazı oyuncular tarafından sıkıcı olarak değerlendirilebiliyor. Fakat genel olarak oyuncuların beğenisini kazanmış ve hala da oynanmaya devam eden bir yapım diyebiliriz.

Dead Space ( 400 TL - Kuponlu 267 TL)
 
 
 
Epic Games'in başlatmış olduğu kış indirimleri kapsamında, 1000 Türk lirasından 400 Türk lirasına düşüşüyle beraber Dead Space: Remastered sürümü karşımıza çıkıyor. Oyuna sahip değilseniz muhakkak oynamanız gereken yapımlar arasında yer alıyor diyebiliriz. Eğer %33'lük indirim kuponunu kullanmadıysanız ve bu oyunda kullanmak istiyorsanız da 267 Türk lirası ile beraber bu oyuna sahip olabiliyor ve kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz.

İnsanlığın sona erdiği bir yapım içerisinde yer aldığımız oyunda, sıradan bir mühendis olan Clarke karakterini kontrol ediyor ve bu karakterle beraber korku dolu bir hayatta kalma mücadelesini adım atabiliyoruz.
 
Yeni nesil bir bilim kurgu deneyimini adım atabileceğimiz yapım içerisinde, korku klasiğinin o hissiyatı bizlere aktarılıyor. Oyunda geliştirilmiş grafikler, görsel derinlik, atmosfer sesleri ve daha fazlası bulunuyor ve yeniden tasarlanmış olarak karşımıza geliyor. Yeniden yapım sürümü ile beraber karşımıza çıkan oyun içerisinde ıssız uzay gemisi ortamlarında gezinerek tüyleri ürpertici o ortamlarda dalış yapabiliyor ve beklenmedik anlarla ve aksiyon sahneleri ile beraber karşılaşabiliyoruz.
 
Oyunda yer aldığımız süre boyunca karakterimizle beraber farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu bölgeleri dilediğimiz gibi keşfedebiliyor ve bu bölgelerde neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyoruz. Mühendis olarak ilerlediğimiz yapım içerisinde gemide korkunç şeylerin ortaya çıkması ile beraber hayatta kalma şansımız oldukça azalıyor. Ancak burada yaptığımız hamlelerle beraber elbette hayatta kalmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. İlgi çekici atmosferleri ve sesleri ile beraber, beklenmedik ve gergin anlarla dolu bu yapım içerisinde hem hayranlara hem de diğer yeni oyunculara hitap eden bir yapı yer alıyor.

İnsanlığın son safhasındaki bu yapım içerisinde mürettebat üyeleri ile beraber karşılaşmaya çalışır ve tamirat işlerini burada biz devralıyoruz. Genişletilmiş hikaye deneyimiyle beraber karşımıza çıkan bu yapımda aynı zamanda karanlık sırları açığa çıkarabilir ve ortaya çıkmayan gizemleri burada açığa çıkarabiliyoruz. Oyun içerisinde yukarıda da bahsettiğimiz gibi ilgi çekici grafik geliştirmeleri yer alıyor. Bu geliştirmelerle beraber hayatta kalma türü gerçekten de güzel bir şekilde bizlere aktarılıyor ve aynı zamanda burada kabus dolu yaratıklarla ve canavarlarla yüzleşebiliyoruz. Burada yaratıkların uzuvlarını koparabiliyor ve onları alt etmek için elimizdeki silahlara ve yakın dövüş donanımlarına güvenebiliyoruz. Mühendislik araçları ile beraber de farklı bölgelere doğru adım attığımız yapımında farklı amaçlarla beraber oyundaki yerimizi alabiliyor ve düşmanları istediğimiz şekilde ortadan kaldırabiliyoruz.
 
 

Oyun içerisinde hikaye gereği elbette sağda solda çeşitli ses kayıtları bulabiliyor ve bu ses kayıtları ile beraber hikayenin gidişatı konusunda bilgi sahibi olabiliyoruz. Ses kayıtları içerisinde burada yaşananların bir özeti bizlere sunuluyor ve mürettebat üyelerinin başına neler geldiğini burada öğrenebiliyoruz. Dolayısıyla etrafta bulabileceğiniz donanımlar, nesneler ve ses kayıtları hikaye açısından ve hikaye öğrenme açısından oldukça önem arz ediyor. Bunları da oyunun farklı bölgelerine doğru ilerleyerek görebiliyorsunuz ve uzay gemisi içerisinde yer aldığınız süre boyunca bunlarla beraber de oradan karşılaşabiliyorsunuz. Dolayısıyla bu ses kayıtlarını atlamamanız ve hepsini dinlemeniz oldukça önem arz ediyor.

Orijinal oyunu oynadıysanız ve yeni bir yeniden yapım deneyimini adım atmak istiyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyuncular tarafından genel olarak beğenilen bu yeniden yapım sürümü hala oynanmaya ve çok satmaya devam ediyor. Bunun dışında henüz oyun serisine uzaksanız yine de bir oyuna bir göz atabilir ve korku oyunlardan hoşlanıyorsanız da bu yapımı bir bakış atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
One Punch Man: World Çıkış Tarihi Açıklandı Like a Dragon: Infinite Wealth Bağ ve Kişilik Sistemi

BSC Misafiri

16.12.2023 18:26:28

0
NCK: Geçen indirimde Dead İsland 2 Ultimate Edition almıştım, şimdi System Shock oyununu aldım indirimli aceleyle; bir de herkes, bekleyin son güne kadar, 10 Ocak, bedava oyunların hepsi verilsin, bedava bir oyunu para verip almayın sonra. Days Gone ve Horizon Zero Dawn™ Complete Edition oyunlarını ya da Marvel's Spider-Man Remastered oyununu alacağım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız