Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games, Hack Olaylarına İlişkin Resmi Açıklamada Bulundu!

 
 
Geçtiğimiz saatlerde haberini yaptığımız üzere bir hacker grubu Epic Games’in verilerini ele geçirdiğini iddia etti. Cyber Daily tarafından bildirildiği üzere Mogilevich adıyla anılan bu grup, elinde yaklaşık olarak 200 GB'lık bir veriyi tuttuğunu söyledi. Ancak geldiğimiz noktada Epic Games yetkilileri resmi açıklamalarda bulundu.
 
Epic Games hacker grubu ile iletişime geçmeye çalıştı
 
 
 
Mogilevich tarafından ele geçirilen veri tabanı bilgileri arasında e-postalar, şifreler, tam kullanıcı adları, ödeme bilgileri, kaynak kodları ve daha fazlası yer alıyor. Yapılan resmi açıklamayla beraber tüm bunlar yalanlanıyor. Epic Games yetkilileri tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor:
 
“Olayı şu anda araştırıyoruz ancak iddiaların kesin olduğuna dair herhangi bir kanıt elimizde bulunmuyor. Mogilievich grubu herhangi bir şekilde bizlerle temasa geçmedi ve bu iddiaların doğruluğuna dair herhangi bir kanıt sunmadı. Konu ile alakalı elimizde olan tek şey 15.000 doların istendiği bir X gönderisi.”
 
Bahsi geçen gönderi
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Tüm Detaylarıyla Apple Vision Pro Deneyimimiz: Neler Sunuyor? Futbolun Taktiksel Dünyasına Yolculuk: Football Manager Serisi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız