Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games, GeForce Now Sistemini "Yürekten Destekliyor"

 
Nvidia'nın video oyun streaming servisi GeForce Now'ın betadan çıkması ve ücretli abonelik eklemesiyle birlikte Activision Blizzard, Bethesda Softworks, 2K Games ve bağımsız stüdyo Hinterland başta olmak üzere çok sayıda yayıncı ve geliştirici oyunlarını sistemin kütüphanesinden kaldırdı.

Epic Games bu firmaların arasına katılmayacak.
 
Epic Games CEO'su Tim Sweeney twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Epic, GeForce Now sistemini yürekten destekliyor. Fortnite ve GeForce Now'a katılmayı isteyen Epic Games Store oyunları ile (özel oyunlar da dahil) zaman içinde GeForce Now entegrasyonu geliştireceğiz." dedi.
 
GeForce Now, halihazırda sahip olduğunuz bir oyunu yüksek donanıma gerek duymadan bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayan bir video oyun streaming servisi.

Daha fazla bilgi için resmi websitesini nvidia.com/en-eu/geforce-now adresinden ziyaret edebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
GeForce Now Nvidia video oyun streaming servisi
Crusader Kings II: The Reaper's Due Genişlemesi Steam'de Ücretsiz Command & Conquer Remastered'ın Yenilenmiş Ara Sahnelerine İlk Bakış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

8.3.2020 21:21:44

0
Desteklese ne olacak ? Sanki mağazasındaki tüm oyunlarını destekliyor. Yapımcı çekse oyunu oradan da erişilemeyecek sonuçta ne farkı var ? 2-3 oyunu var diye millet savunmaya geçmiş.

Lord Melkor

8.3.2020 17:31:16

0
Hocam yazıcaklarım tamamen tahmin. Gelecekte geforce now çok güçlenirse oyunların kütüphanelerine eklenmeleri için ücret bile talep edebilecek seviyeye gelebilir diye korkuyor olabilirler. Çünkü adamlar aslında PC kiralıyor. Bunun için oyun yapımcılarına ödeme yapmaları bana da çok mantıksız geliyor.

Shovel Knight

8.3.2020 16:19:48

+2
toplam 3 tane oyunları var zaten yürekten desteklese ne olacak yalakalık yapıyor, çok biliyorsa launcher ı getirsin ordaki bütün oyunlara destek versin

Turk.Navy

8.3.2020 16:01:49

0
Bu sistem hiç bir ekipman gerektirmediği için Google ve Microsoft önene geçmeye çalışıyor

speddy12

8.3.2020 15:11:52

+5
Oyun firmalarının bundan ne zararı var adam zaten oyununu alıyor senin sonra oradan oynuyor sana ne farkediyor?

cocobongo555

8.3.2020 11:40:34

+3
adamsınız adam adam. Uyduruk pcm var ve geforce now sayesinde pc oyunlarını oynayama başladım. ama açıkçası destekleyen oyunları almaya korkuyordum steamdan çünkü her an destek geri çekilebiliyordu garantisi yoktu. İşte Epic geri çekilmiceğinin garantisini veriyorsa destek geldiği an herşeyi epicten alırım bir geforce now kullanıcısı olarak.

Jer Aders

8.3.2020 11:38:52

0
He epic'te samimi sevgi ve saygısından destekliyor sanki.Şu firmaların fanboyları olmayı bırakın neredeyse hepsi emekçiyi sömüren,perde arkalarından işler çeviren firmalar.Kim bilir kaç milyon dolara destek oldular.

Krone

8.3.2020 11:21:27

+10
Ücretsiz verdikleri oyunlarla zaten gönülleri fethetmişlerdi. Şimdi de düşük bütçeli oyunculara ve streaming teknolojisinin gelişimine verdikleri destek ile gözüme iyice girdiler. Epic adamdır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GeForce Now
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız