Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"En İyi Açık Dünya Oyun Yapımcısı Olmak İstiyoruz"


   Şu sıralar Just Cause 3 üzerinde çalıştığı yönündeki dedikoduların odağı olan Avalanche Studios'un patronu Chistofer Sundberg'den şirketin misyonuyla ilgili açıklamalar geldi.
 
    Açık dünya oyun türünün büyük bir rekabete sahne olduğunu söyleyen Sundberg, " En iyi açık dünya oyun geliştiricisi olmak istiyoruz. En büyük amacımız bu. Rockstar Games sadece bir yapımcı değil, adeta fenomen haline gelmiş. Bu türde oyun geliştiren diğer firmalar gibi biz de farklı şeyler sunmayı amaçlıyoruz" diyerek gözlerini sektörün tepesine diktiklerini belirtti.
 
   Ayrıca açık dünya oyun severleri kendilerine benzeten Sundberg, "Açık dünya oyuncuları bizim gibi asi kişilerdir. Eğer biz onlara oyunda sağa gitmelerini söylersek mutlaka sola gitmeye çalışırlar. Onların ne yapacağını hiçbir zaman bilemeyiz. Bu çok eğlenceli kesinlikle." sözleriyle türü sevenlerin farklı olduğunu ortaya koydu.

Bu haberin bağlantısı
URL
action pc xbox ps3 edios Just Cause 2
Angry Birds: Trilogy'den Live-Action Çıkış Videosu İşte Dead or Alive 5'in İlk İnceleme Notları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

any77

9.12.2012 12:33:57

-1
bence just cause2 çok güzeldi. tamam hikaye kötü ve optimize de kötü olabilir ama bence sırf bu nedenden dolayı oyunu yerin dibine sokmamak lazım. bazıları sanki gta'dan yüz yıl boyunca daha iyi oyun çıkamayacakmış gibi konuşuyor yapmayın Allah aşkına ya. bu düpe düz gta fan boyu olduğunun göstergesidir. gta şu anda gta4 yüzünden bayağı geriledi. aynı yerden zıplayan top gibi. gta1 ve2 gta'yı tanıttı. gta3 ve san andreas'ta tavan yaptı rockstar ama şu günlerde gta ya çok rakip var ve gta zayıflamış durumda. eğer gta5 çok güzel olarak gelmezse rockstar games kendi ipini çektiği anlamına gelir. benim asıl sinir olduğum şey sanki gta kral ve kıyamete kadar kimse onu tahtından indiremez gibi konuşuyorlar. unutmayın. 50 yıl öncesinin en güçlü bilgisayarı artık hepimizin evinde bulunuyor. teknolojinin bizlere ne sunacağı hiç belli olmaz. gta yıllardır hep aynı tarz da gidiyor. hiç bir yenilik yok. ne biliyim. biraz aksiyon koyabilirler mesela... bu gidişle gta biterrr...

CWaRRioR

26.9.2012 14:21:18

0
İyi bir açık dünya oyunu için iyi bir optimizasyon, oyun içi çeşitlilik ve ayrıntı olması gerekiyor. Kısıtlamaları mümkün olduğunca az olmalı ki oyuncu serbest olduğunu hissetmeli.

BSC Misafiri

26.9.2012 01:39:40

0
Arkadaşlar k. bakmayın ama gerçekten balık hafızası var sanırım, Skyrim, Fallout 3, Fallout NW gibi oyunlar dururken ne gibi oyunlara Açık dünya oyunu demişsiniz, ne diyim ki ben size...

BSC Misafiri

25.9.2012 16:49:46

+6
gtayla hangi açık dünya oyununu karşılaştırsak mutlaka birisi bize ' gtayla o karşılaştırılmaz ikisi çok farklı oyunlar' diyor. yani siz şuna desenize gtayla karşılaştırma diğer oyun batar yerin dibine girer gtayı unutturmaya çalışıyorsunuz komik oluyor... gtayla saint row karşılaştırılmazmış...yok gtayla jc2 karşılaştırılmazmış mafia karşılaştırılmazmış... e ne karşılaştırılır o zaman ? cod mu ??

Rylets

25.9.2012 16:35:16

0
GTA VS JUST CAUSE kıyaslayanlar.Saints Row ile gtayı kıyaslamaya eşittir

BSC Misafiri

25.9.2012 16:28:26

-1
quote:

Orijinalden alıntı: S-BeatZ Grand Theft Auto vs. Just Cause mantıksız bi rekabet. R* farkla geçer..
Çok mantıksız bir karşılaştırma. Her iki oyunda aslında tamamen farklı, Assassin's Creed de bir açık dünya oyunu mesela ama tamamen farklı yine. Just Cause 2 çok zevkli bir oyun ve satışları da Platinum'u hakederek geçmiş bir oyun. Just Cause 2'deki zenginlik GTA4'te yok, hatta hiçbir açık dünya oyununda yok. Diğer bir arkadaş da Dark Souls ile kıyaslamış. Dark Souls kesinlikle en sevdiğim oyunlardan, 100 saatten fazla oynadım ama Just Cause 2 ile kıyaslanması kadar saçma birşey de olamaz. Oyun ne kadar muhteşem de olsa, Open World oyunu olarak da çok ufak bir dünyası var. Şahsen Just Cause 3'ün muhteşem olacağını düşünüyorum. 1'den sonra yapılan 2'yi görüp aradaki büyük ilerlemeye dikkat ederseniz, 3'ten de umut bekleyebilirsiniz.

BSC Misafiri

25.9.2012 16:28:20

+6
başlığı görünce bir an rockstar kapandı sandım :)

lie_coffin

25.9.2012 16:21:04

0
hiç just cause 2 oynamadan atıp tutmak ne kadar da büyük marifet. at gözlüklü fanboylar sizi

BSC Misafiri

25.9.2012 15:50:40

0
Dark Souls, GTA varken hiçbir oyun en iyi açık Dünya olamaz.

gam3hunter

25.9.2012 15:39:30

0
önceden açık dünya oyunlar çok kısıtlı özelliklere sahipti şimdi gelinen nokta da gerçekten çok üst seviyelere gelindi grafikler içerikler gayet iyi detaylandırılmış dünyalar sunuldu oyunculara___ bu tarzın en üstüne çıkmak için fırın fırın dolaşmaları gerek

despair

25.9.2012 15:04:14

-1
Bizim gibi asi kişilerdir lafının altına sığınarak çaktırmadan savunma yapmaya mı çalışmışlar? Hadi geçtim hepsini evet bunlar bizim gibi asi gerçekten; Biz oyunlarda ne olması gerektiğini söylediğimiz her şeyi es geçiyorlar.. Her neyse sitelerinde satın al ibaresini arayacağım ve satın almayacağım dermişim.

Psychotechnic

25.9.2012 14:58:11

0
Grand Theft Auto vs. Just Cause mantıksız bi rekabet. R* farkla geçer..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 2
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız