Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts UFC'yi Kime Emanet Edecek?


   THQ'nun yaşadığı finansal sıkıntının sonrasında Electronic Arts'a devredilen UFC oyunlarının yeni geliştiricisi de merak konusuydu. Yuke's Entertainment'in iyi noktalara taşıdığı UFC serisinin yeni yapımcısı gün itibariyle belli oldu.
 
   Yapılan açıklamaya göre UFC serisini bundan sonra, EA Canada çatısı altındaki Fight Night serisinin yapımcı ekibi geliştirecek. Ekibin öncülüğünü ise Fight Night Champion'un baş tasarımcısı Brian Hayes yapacak.
 
    Brian Hayes'in Kotaku'ya verdiği demece göre bu karar, kendilerine büyük sürpriz olmuş. Hatta Hayes ve ekibinin, E3 fuarında gelen açıklamaya kadar Electronic Arts'ın UFC'nin lisansını satın aldığından haberleri bile yokmuş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
UFC Undisputed 3 THQ Yuke's Playstation 3 Xbox 360 güreş spor dövüş mma ufc fight night fight night champions ea
Assassin's Creed III'ten Görüntü Yağmuru Tony Hawk PSHD PC ve PS3'e Ne Zaman Çıkacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ToReDox5

19.7.2012 12:02:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri şimdi anlayamadıgım şey bu oyun ps3 ve xbox 360 a özel olması gerekmiyormu?
Hatırlarsan önceki haberlerden birinde ''Seriyle ilgili Wilson, "UFC dünyanın en hızlı yayılan spor türlerinden birisi oldu. Oyunu konsollara, iPhone'a, sosyal paylaşım sitelerine ve de PC'ye Free to Play olarak getireceğiz.'' gibi bir açıklama yapıldığı söylenmişti.O yüzden PC de var.Umarım iyi olur oyun.

BSC Misafiri

19.7.2012 11:53:31

0
şimdi anlayamadıgım şey bu oyun ps3 ve xbox 360 a özel olması gerekmiyormu? yani şimdi ea bu şeyi satın aldı ama hiç bir dövüş bilgisi varmı bu oyun ile ilgili undispusd 3 şahsen oynadım ve gayet güzeldi. kontroller gayet iyi. yanlız gerçekteki gibi yaparlarsa daha cok satılır cünkü gerçekte dövüşürken sürekli sag sol kroşeler deyil pata kütede girebiliyorsun block sistemi ve dövüş sistemi degişmeli. sürekli bi insan aynı hareketi yapamaz. bunu oyuna katarlarsa dehşet olur. ayrıca free to play diye bişey yok bu online mmorpg oyunu deyil. bu gameplay Ve online dövüş modu olan bi oyun . ufc nin gidiş hattını bozarlarsa bilmem ama yeni şeyler eklerlerse gerçekimsi ozaman tadından yenmez.

BSC Misafiri

19.7.2012 11:19:07

0
Brian Hayes, Fight night serisini katleden elemanın ta kendisidir. Salakça kontrolleri değiştirdi ve oyunu oynanamaz hale getirdi.

ToReDox5

19.7.2012 10:10:45

0
EA oyunu PC'ye de çıkaracağını duyurmuştu.Önceki haberlerden hatırlarsınız.Umarım söylediklerini yerine getirirler.Fakat free to play olarak çıkarılacağı yazıyordu.Bence free to play yapılmamalı oyun.Oyunu ücretsiz edinip sonradan ödeme yapmak yerine , direk olarak orjinal almak en mantıklısı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
UFC Undisputed 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız