Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elden Ring için fan yapımı DLC niteliğinde yeni bir mod yayınlandı

 
 
Convergence Team tarafından aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring için yeni bir mod yayınlandı. The Convergence olarak adlandırılan bu yeni mod oyuna onlarca yeni silahı ve yüzlerce yeni büyüyü dahil ediyor. Böylece oyuncular daha geniş kapsamlı bir oyun deneyimi elde edebiliyor.
 
Yeni mod DLC niteliğinde
 
 
 
Yayınlanan yeni mod The Convergence sadece yeni büyüleri ve silahları oyuna dahil etmekle kalmıyor aynı zamanda alanları ve haritaları kapsamlı bir şekilde yeniliyor. Bunun yanı sıra oyunun görsel kalitesini daha da geliştiriyor ve iyileştiriyor. Mod ayrıca yeni düşmanları ve patronları da oyunculara sunuyor. Kısacası bu mod resmi olmayan bir DLC niteliğinde karşımıza çıkıyor diyebiliriz.
 
The Convergence adlı bu yeni modu oyunu bitirdikten sonra kurup denemeniz tavsiye ediliyor. Çünkü bu mod oyundaki bazı şeyleri değiştirdiği için ilk seferdeki oyun deneyiminizde birçok içeriği kaçırabilirsiniz.
 
2.8 GB'lık bir boyuta sahip olan The Convergence moduna aşağıdaki linkten ulaşabilir ve indirebilirsiniz. 
 
 
Elden Ring - The Convergence Modu tanıtım fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Elden Ring The Convergence mod DLC
Mobil oyun geliştiricisi Cygames, Amerika ve Avrupa stüdyolarını açtı Dead Island 2 için gerçek konum karşılaştırma videosu yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elden Ring
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız