Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elden Ring Satışları 23 Milyonu Aştı!

 
 
Yayıncı Bandai Namco açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring'in satışlarını güncelledi. Açıklanan bilgilere göre oyun dünya çapında 23 milyon satışı aştı. Diğer taraftan geliştirici FromSoftware merakla beklenen Shadow of the Erdtree genişletme paketinin çıkış tarihini de geçtiğimiz günlerde açıkladı. Bu DLC, 21 Haziran tarihinde oyunculara sunulacak.
 
Elden Ring satmaya ve oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Geçtiğimiz yılın Şubat ayında Elden Ring, ilk yılında 20 milyonluk bir satış sayısına ulaşmıştı. Şimdi ise oyunun bir yıl içinde 3 milyon adet daha sattığını söyleyebiliriz. Oyun şu anda dünya çapında PC ve konsollarda mevcut durumda ve hala oynanmaya devam ediyor.
 
Öte yandan Elden Ring için çıkacak olan Shadow of the Erdtree genişleme paketi yeni bölgeleri, boss savaşlarını ve daha fazlasını bizlere sunacak. 40 dolarlık fiyat etiketiyle beraber karşımıza çıkacak olan bu paket, oyuncular tarafından bir hayli bekleniyor ve ana oyun kadar kapsamlı olacağı söyleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Wccftech Elden Ring From Software Hidetaka Miyazaki George R.R. Martin fantezi aksiyon RPG macera oyunu
Dying Light 2'yi Ücretsiz Denemenin Son Günü! Nightingale Ekibi Oyunun Çevrimdışı Moduna Odaklandığını Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.2.2024 11:28:59

0
ben trailerını izleyip almıştım ne bileyim soulslike bilmem ne like at adama gittim direk geberdim kaçayım dedim görüp kesti geri verdim benim aldıgımı saymasınlar lütfen üzülürüm

aykut291

29.2.2024 08:21:38

0
İlk bosu geçmeyi bırak ilk bosu kesemeyeceğini güçlenmesi gerektiğini bile anlamamışdır.Oyunda Tree Sentinele saldırıp geçemeyince bune böyle oyunmu olur diyip geçiyorlar.

BSC Misafiri

28.2.2024 12:08:57

0
Bitirme oranı kaç diye soran elemanı ubisoft gibi şirketler kölesi yapıyor. Popüler diye alınıyormuş hahaha açıp oynadı mı acaba oynayıp bu yorumu yapıyorsa ilk bossu geçememiştir kuyruk acısı burdan

Swedish Marksman

26.2.2024 18:55:25

+1
Bu cehaletin gerçek mi birader?

BSC Misafiri

26.2.2024 18:06:30

0
bitirme oranı kaç yüzde 0.1 falan mı :D sadece populer diye alınıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elden Ring
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız